Haberler

    Beşiktaş Cenk Tosun'la İmzaladı Mı?

    Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı, Cenk Tosun'la sözleşme imzalamadık dedi ancak transferin sezon sonu gerçekleşeceği belirtiliyor.

    Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı, Cenk Tosun'la ilgili imzalamadık dedi ancak transferin sezon sonu gerçekleşeceği belirtiliyor.

    Beşiktaş'ın sözleşmesi sezon sonunda biteceği belirtilen Cenk Tosun'la sezon sonu için anlaştığı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı'nın Cenk'le alakalı yaptığı açıklamalar kafaları karıştırdı. Cenk Tosun'un transfer tasarruflarından biri olmadığını belirten Kavalcı, bir nevi transferi yalanlamış olsa da durum hiç de öyle değil.

    Kulislerden gelen haberlere göre Beşiktaş'ın Bosman kuralından faydalanarak oyuncuyla sezon sonu için anlaştığı ve prensip anlaşmasına vardığı aktarılıyor. Gaziantepspor'la özellikle Dany transfer i yüzünden arası açılan Beşiktaş yönetiminin bu durumu gizli tutmak istediği belirtiliyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ahmet Kavalcı Cenk Tosun Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title