Haberler

Denayer ve Cavanda'ya Milli Davet

Güncelleme:

Galatasaray ve Trabzonspor'da forma giyen yıldız isimler Belçika Milli Takımı'nın İtalya ve İspanya ile oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosuna çağrıldı.

Belçika Milli Futbol Takımı'nın İtalya ve İspanya ile oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosu belli oldu.

CAVANDA VE DENAYER KADRODA

Teknik direktör Marc Wilmots tarafından belirlenen 24 kişilik kadroda, Trabzonspor'dan Luis Pedro Cavanda ile Galatasaray'ın sezon başında Manchester City'den kiraladığı Jason Denayer de yer aldı.

Rusya'da 2018'de düzenlenecek FIFA Dünya Kupası Elemeleri hazırlıkları çerçevesinde 2 maça çıkacak Belçika, 13 Kasım Cuma günü İtalya, 17 Kasım Salı günü ise İspanya ile karşılaşacak.

Kadroda yer alan oyuncular şöyle:

Kaleciler: Jean-François Gillet (Mechelen), Simon Mignolet (Liverpool), Matz Sels (Gent)

Defans: Toby Alderweireld (Tottenham Hotspur), Luis Pedro Cavanda (Trabzonspor), Jason Denayer (Galatasaray), Nicolas Lombaerts (Zenit), Jordan Lukaku (Oostende), Thomas Meunier (Club Brugge), Vincent Kompany (Manchester City), Thomas Vermaelen (Barcelona), Jan Vertonghen (Tottenham Hotspur)

Orta saha: Yannick Carrasco (Atletico Madrid), Kevin de Bruyne (Wolfsburg), Mousa Dembele (Tottenham Hotspur), Marouane Fellaini (Manchester United), Eden Hazard (Chelsea), Dries Mertens (Napoli), Radja Nainggolan (Roma), Axel Witsel (Zenit)

Forvet: Michy Batshuayi (Olympique Marseille), Christian Benteke (Liverpool), Laurent Depoitre (Gent), Romelu Lukaku (Everton).

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Galatasaray Belçika İtalya Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

jason tMobil-ANDROID:

dnayer hoştir ama benenaaaaa

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title