Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

Aykon TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Sunter: "Önemli bir maç kazandık" Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Bekir: "Hücumda kötü oynadık"

GAZİANTEP - Aykon TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Ercüment Sunter, Beko Basketbol Ligi'nde 82-65 kazandıkları Royal Halı Gaziantep maçıyla ilgili, "Önemli bir maç kazandık" dedi.

Sunter, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Royal Halı Gaziantep maçıyla ilk deplasman galibiyetini aldıklarını belirtti. Her maçın bir tecrübe olduğunu kaydeden Sunter, "Önemli bir maç kazandık. Avrupa maçıyla iki deplasman maçımızı kaybetmiştik. Bu maçla ilk deplasman galibiyetini almış olduk" diye konuştu.

Maçın başından itibaren kontrolü ellerinde tuttuklarını ifade eden Sunter, Royal Halı Gaziantep'in ise "kötü gününde" olduğunu kaydetti.

İyi defans yaptıklarını, şansın da kendilerine yardım ettiğini dile getiren Sunter, "Bu maçı unutup yarın İstanbul'a, oradan da Avrupa maçları için Yunanistan'a gideceğiz. Avrupa kupalarında ilk maçımızı kaybettiğimiz için Paok maçını kazanmak istiyoruz. Bu maç bize moral oldu. Gün geçtikte daha iyi oynayan bir takım olacağız" şeklinde konuştu.

Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Aziz Bekir de ilk 30 dakikada iyi oynamaya çalıştıklarını ancak farkın açılmasıyla oyundan koptuklarını kaydetti.

Rakibin kendilerinden bir adım önde gittiğini anlatan Bekir, şunları söyledi:

"Hücumda kötü oynadık. Performansımız kötü olunca sistem dışı oynamaya mecbur kaldık. Savunmada yeterince agresif olamadık. Türk Telekom ve Uşak Sportif maçlarından sonra böyle bir maç oynayacağımızı beklemiyordum. Atılan şutları kaçırdıkça öz güvenimizi kaybettik. Rakibin ise öz güveni yükseldi. İlk defa bu kadar kötü oynadık."

Bekir, sahalarında yenilmenin mazereti olmayacağını, en kısa zamanda bunu telafi etmeye çalışacaklarını ifade etti. - Gaziantep

Kaynak: AA / Spor

Ercüment Sunter Royal Halı Gaziantep Spor Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 29 Mayıs Survivor elenen isim! İSTANBUL'UN FETHİ KISA MESAJLAR! 29 Mayıs İstanbul'un Fethi anlamlı, güzel ve resimli sözler neler? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 29 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title