Haberler

Aysal'a Moral!

Son dönemde alınan başarısız sonuçlar nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, duayen isimlerin de katıldığı bir yemekte moral buldu.

Galatasaray'da pazar günkü derbi ve 13 Nisan'daki mali genel kurul öncesi Levent'teki Galatasaraylılar Derneği'nde önemli bir toplantı gerçekleşti.

Muhsin Ertuğral imzalıyor

Dernek Başkanı Polat Bengiserp'in organize ettiği toplantıya sarı-kırmızılı camianın duayenlerinden İnan Kıraç, ile birlikte Başkan Ünal Aysal, Divan Başkanı İrfan Aktar, eski yöneticiler Ali Dürüst ve Refik Arkan da katıldı.

Basına kapalı gerçekleşen yemekte birlik ve beraberlik mesajları veren İnan Kıraç'ın, zor günler geçiren yönetime ve takıma sahip çıkılması gerektiğine vurgu yaptığı öğrenildi.

Yemeğin ardından Başkan Aysal ile birlikte ayrılan Kıraç "Her şey çok güzeldi. Kendi aramızda aile içinde toplandık. Aysal gibisi bulunmaz. O yüzden destek olunması gerekir" dedi. Aysal ise "Bizim camiamız birlik ve bütünlük içinde güzel" yorumunu yaptı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Muhsin Ertuğral Galatasaray İnan Kıraç Ünal Aysal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title