Haberler

Avrupa Gençler Açık Su Yüzme Yarışları Darıca'da Başladı

Güncelleme:

Onbirinci Avrupa Gençler Açık Su ve Avrupa Len Cup ;3 Yüzme Şampiyonası Kocaeli'nin Darıca İlçesi Bayramoğlu sahilinde başladı.

Bayramoğlu Basın İlan Kurumu'nun bulunduğu alanda gerçekleştirilen ve nefes kesen mücadelelere sahne olan bugünkü yarışlarda Genç Erkekler 7,5 kilometrede Rusya'dan Anton Evsıkov, Genç Kızlarda ise Almanya'dan Particia Wartenberg birinciliği kazanarak ilk gün yarışlarında ilk altın madalyaları kazanan isimler oldu.

Darıca Belediyesi'nin organizatörlüğünde gerçekleştirilen şampiyonaya 21 ülkeden 45 takım katılıyor. Yarışmalarda 174 sporcu madalya için mücadele ediyor. Bugünkü yarışta Genç Erkekler 7,5 kilometrede Rusya'dan Anton Evsıkov, Genç Kızlarda ise Almanya'dan Particia Wartenberg birinciliği kazandı. Yarın yapılacak ikinci gün yarışlarında 5 kilometre genç erkekler ve genç bayanlar birincilik moücadelesi verecek. Şampiyona Pazar günü bayrak yarışı ve Len Cup-3 yarışmalarıyla son bulacak.

Ödül kazanan sporculara Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve Yüzme Federasyonu yetkilileri madalyalarını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Rusya Federasyonu Darıca Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title