Haberler

Aurelıo: Fenerbahçe ile Sorunum Olmadı

İspanya'nın Real Betis Takımı ile Anlaşan Milli Futbolcu Mehmet Aurelio, 'Fenerbahçe ile Hiçbir Sorunum Olmadı, Ancak Real Betis'in Bana Verdiği Teklif Daha İyiydi' Dedi.

İspanya'nın Real Betis takımı ile anlaşan milli futbolcu Mehmet Aurelio, ''Fenerbahçe ile hiçbir sorunum olmadı, ancak Real Betis'in bana verdiği teklif daha iyiydi'' dedi.

Real Betis ile bugün 3 yıllık kontrat imzalayacak olan Aurelio, sağlık kontrolünden geçmek üzere hastanede bulunurken telefonda verdiği demeçte, Fenerbahçe'de çok arkadaşı olduğunu ve Türkiye'ye 'aşık olduğunu' belirtip, Real Betis'e gelişinin bunu değiştirmeyeceğini söyledi.

Fenerbahçe'ye gelecek sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'nde 'büyük şans' dileyen Aurelio, Real Betis'in de İspanya'daki önemli kulüplerden biri olduğunu ve her zaman La Liga'da oynamak istediğini kaydetti. 31 yaşındaki futbolcu, ''Real Betis'e geldiğim için mutluyum. Burada da çalışıp kendimi göstermek istiyorum'' dedi.

Milli futbolcu ayrıca, A Milli Takım'da oynamaya devam etmek istediğini, teknik direktör Fatih Terim'in çağırması halinde her zaman göreve hazır olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title