Haberler

Aslan'a Dev Prim

Real Madrid maçı öncesi takımı ateşlemeye çalışan Başkan Ünal Aysal'dan iki sürpriz birden geldi: Takıma 50 bin euro prim, Eray İşcan'a yüzde yüz zam!

G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'nde büyük ölçüde durumunu belirleyecek Real Madrid karşılaşmasına saatler kala Başkan Ünal Aysal'dan futbolculara büyük jest geldi. Aysal, hayati önem taşıyan maç öncesi futbolcularla artık gelenekselleşen bir toplantı yaparak, "Bu maçı kazanmak için her türlü imkanınız var. Çıkın ve bu karşılaşmayı kazanın. Size güveniyoruz" diyerek takımı ateşledi. Ardından da primin tıpkı Juventus maçında olduğu gibi 50'şer bin euro olduğunu söyledi. Aysal'ın 2. sürprizi ise kaleci Eray'a oldu. Muslera'nın sakatlığı nedeniyle maça yetişemeyeceğini öğrenen Başkan Aysal, yöneticilere "Ona yıllık ücretine zam yapacağımızı müjdeleyin" talimatını verdi. Real Madrid gibi bir dünya devi karşısında kaleyi koruyacak olan Eray, yöneticilerden gelen zam haberiyle moral buldu. G.Saray'dan aylık 6 bin lira alan Eray'ın maaşını 12 bin liraya çıkaracak olan sarı-kırmızılı yönetim, genç file bekçisinin kadroda olduğu her maç için de ayrıca bir performans primi ödeyecek. Şu anda yıllık 72 bin lira kazanan Eray'ın, yapılacak olan zam sonrasında yıllık gelirinin 170 bin liraya kadar çıkarılacağı öğrenildi. Sivasspor karşılaşması sonrası performansını Taffarel'e borçlu olduğunu söyleyen genç kaleci, yaptığı açıklamalarla dikkat çekmişti. Defansın kötü olduğunu söyleyen Eray, "Böyle günlerde kaleci çıkar ve maçı alır…" ifadelerini kullanmıştı.Bahadır ÇOKİŞLER

Kaynak: TürkiyeGazetesi.com.tr / Spor

Real Madrid Eray İşcan Ünal Aysal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title