Haberler

Ankaragücü'ne Haciz Şoku

Hüseyin Yeşilkavak - Maddi sıkıntılarla boğuşan Ankaragücü'nün spor malzemeleri, kulübün bir firmaya olan 650 bin TL'lik borcu nedeniyle haczedildi.

Hüseyin Yeşilkavak - Maddi sıkıntılarla boğuşan Ankaragücü'nün spor malzemeleri, kulübün bir firmaya olan 650 bin TL'lik borcu nedeniyle haczedildi.

Sarı-lacivertli kulübün borcu nedeniyle Beştepe Tesisleri'ne gelen icra memurları, futbolcuların kaldığı binanın üst katındaki depoda bulunan çok sayıda spor malzemesine el koydu. İcra memurları, tek tek saydıkları 25 adet spor ayakkabısı, 10 adet kamp çantası, 40 adet tişört, 32 adet maç forması ile kulüp ürünlerinin satıldığı mağaza için hazırlanan 444 adet atkı, 37 adet çakmaklı kalem seti, 434 adet kol saati ve 26 adet kristal kalem setini, kulübün borcuna karşılık haczetti. Malzemeler bir kamyonete yüklenerek yediemin deposuna götürüldü.

Bu arada, haciz işlemleri sırasında tesislerde bulunan teknik heyet ve futbolcuların büyük üzüntü yaşadıkları görüldü.

Ankaragücü Genel Menajeri Hikmet Hancıoğlu, AA muhabirine, çok üzücü bir durumla karşı karşıya kaldıklarını belirterek, bunun kulübe karşı yapılmış bir

"linç" girişimi olduğunu savundu.

Kulübe, Ahmet Gökçek yönetiminde mali asbaşkan olarak görev yapan Ayhan Atalay'ın kardeşine ait bir kağıtçılık firmasından haciz geldiğini ifade eden Hancıoğlu, şöyle konuştu:

"Bu kağıtçılık firması tarafından, spor malzemelerimizi karşılayan firmaya 650 bin TL tutarında 13 adet 50'şer bin TL'lik çek verilmiş. Aslında bunlar zamanı gelmeyen çeklerdi. Kağıtçılık firması spor malzemesi sağlayan firmaya ödemesini yapmış. Bizden tahsil edemeyince de haciz yoluna başvurmuş. 102 yıllık Ankaragücü Kulübü bu tür olaylar yüzünden ne hale geldi, herkes gördü. Sümen takımından spor ayakkabısına, maç formasına kadar depomuzda bulunan tüm malzemelere el konuldu. Büyük üzüntü içindeyiz."

Hikmet Hancıoğlu, tüm yaşananlara rağmen Ankaragücü Kulübü'nün bu süreçten daha da güçlenerek çıkacağını da öne sürdü.

- ANKARA

Kaynak: AA / Spor

Hüseyin Yeşilkavak Ankaragücü Beştepe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title