Haberler

Andy Carroll'a Sürpriz Talip!

Yeni sezonda İngiltere Premier Lig'de boy gösterecek olan West Ham United, Liverpool'un en büyük hayal kırıklıklarından olan Andy Carroll'a kanca attı.

Yeni sezonda İngiltere Premier Lig'de boy gösterecek olan West Ham United, Liverpool'un en büyük hayal kırıklıklarından olan Andy Carroll'a kanca attı.

Ligde kalıcı olmak isteyen ve önemli bir golcü ile kadrosunu güçlendirmek isteyen West Ham'ın Carroll için 2 milyon sterlinlik kiralama bedeli ve 16 milyon sterlinlik satın alma opsiyonunu ödemeye hazır olduğu ifade edildi.

Newcastle United'dan 35 milyon euroya satın alınan Carroll'u Kuzeydoğu yerine Londra'ya göndermek isteyen Merseyside ekibinin bu teklife ne cevap vereceği merakla beklenmeye başlandı.

YILDIZ İSTİYORLAR

Kısa bir süre önce Chelsea'den Romelu Lukaku'ya kanca atan West Ham'ın forvet hamleleri Ada'da geniş yankı uyandırırken, West Ham Kulübü Başkanı David Gold'un transferde yapacağı adımlar ilgiyle takip ediliyor.

Liverpool'da teknik direktörlüğe getirilen Brendan Rodgers'ın Carroll'ı kiralık olarak göndereceklerinin sinyalini vermesi ve West Ham'ın Londra ekibi olması transferin önünü açıyor.

Geçen sezon Liverpool'un ligde oynadığı 35 karşılaşmada görev alan 1.91 boyundaki oyuncu yalnızca 4 kez fileleri havalandırmıştı.

KAZIM KAZIM VE CARROLL

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Kazım Kazım'ı deneme antrenmanlarını çıkaran İngiliz ekibi iki transferi de çözüme kavuşturabilir.

Transferlerin tamamlanması halinde adeta istenmeyen adam ilan edilen Kazım ve Carroll, West Ham için büyük umut olacak.

Kaynak: Sporx.com / Spor

West Ham United Andy Carroll Liverpool Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title