Haberler

    Allegri: Juve ve İtalyan Futbolu İçin Harika Bir Geceydi

    Dortmund'u deplasmanda rahat geçen İtalyan ekibinin teknik patronu Allegri, maçtan sonra takımı adına övgü dolu ifadeler kullandı.

    Deplasmanda Borussia Dortmund'u 3-0 mağlup eden Juventus'ta Massimiliano Allegri, hem takımı hem de İtalya futbolu adına harika bir gece yaşadıklarını söyledi.

    İlk maçta rakibini 2-1 mağlup etme başarısı gösteren Juventus, Signal Iduna Park'ta rakibini 3-0 mağlup ederek çeyrek final biletini kaptı.

    Maçın ardından açıklamalarda bulunan Allegri, "Muhteşem bir geceydi. Yolumuza devam etmemiz lazım. Kura için sabırsızlanıyoruz." dedi.

    Önemli bir galibiyet aldıklarını elirten İtalyan çalıştırıcı, "Bu galibiyeti hep beraber elde ettik. Çocuklar kulüp adına muhteşem bir iş çıkardı. İtalyan futbolu adına da önemli bir maç oynadık. Takımım neler yapabileceğinin farkına varmıştır umarım. Dortmund'a karşı gösterdiğmiz performanstan daha iyisini sahaya yansıtabiliriz." diye konuştu.

    Kurayı heyecanla beklediklerini dile getiren İtalyan hoca, Serie A ve Şampiyonlar Ligi'nde kupaya uzanmanın kendileri için imkansız olmadığını söyledi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Massimiliano Allegri Juventus İtalya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title