Haberler

    Advocaat'ın Transfer Kriterleri!

    Tecrübeli hoca görüşmede kendisine sunulan isimleri değerlendirirken gerçekçi davranmaları gerektiğinin altını çizdi ve "Kadroya kısa vadede verim sağlayacak isimleri katmamız gerekiyor" dedi.

    Tecrübeli hoca görüşmede kendisine sunulan isimleri değerlendirirken gerçekçi davranmaları gerektiğinin altını çizdi ve "Kadroya kısa vadede verim sağlayacak isimleri katmamız gerekiyor" dedi. Yönetimin Hatem Ben Arfa ve Memphis Depay isimleriyle ilgili önerilerine ise şu yorumu yaptı:



    O KADAR ZAMANIMIZ YOK



    "Her ikisi de büyük isimler. Ancak sezonun ilk yarısını neredeyse boş geçirdiler. Şu an kadroya katılsalar, takıma adaptasyon sürecinin yanı sıra fiziksel olarak da iyi duruma gelmelerini bekleyeceğiz. Bize iş yapacak hazır adam lazım" diye konuştu. Ben Arfa ve Depay takıma alışana kadar ligde son düzlüğe gelineceğinin altını çizen Advocaat, bizzat izleyip beğendiği Karavayev'in transferine ise şu sözlerle onay verdi: "Sonuçta hepsi kiralık gelecek. Madem 6 aylığına oyuncu alıyoruz, maksimum faydayı sağlamalıyız."



    KARAVAYEV'LE SORUN OLMAZ



    Advocaat'ın yine hazır bir isim olarak gördüğü Mehmet Ekici hamlesine de yeşil ışık yaktığı, Aatif'ın takasta kullanılmasına ise "Karavayev'i alacaksak, kanat rotasyonunda sıkıntı yaşamayız. Aatif daha fazla forma giyeceği bir takıma gitmek istiyor. Trabzon onun için daha iyi bir seçim olabilir" sözleriyle onay verdiği öğrenildi.



    Kaynak: Sabah



    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Memphis Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title