Haberler

Adıyamanspor, Silivrispor Maçına Hazır

Güncelleme:

Spor Toto 3.Lig 2.Grup'taki Adıyamanspor, önümüzdeki hafta Silivrispor deplasmanına taraftarıyla çıkarma yapacak.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor, önümüzdeki hafta karşılaşacağı Silivrispor deplasmanına taraftarıyla çıkarma yapacak.

İstanbul'da yaşayan Adıyamanlılar, çeşitli vakıf ve dernekler aracılığıyla Silivrispor maçına götürülecek. Ligin puan cetvelinde kendisinden iki puan önde olan Silivrispor'u evinde mağlup edip, rakibinin 1 puan üzerine çıkmayı hedefleyen Adıyamanspor'da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

Bu hafta karşılaştığı Ümreniyespor karşılaşmasından 3 puan almayı başaran Adıyamanspor, Çarşamba günü Silivrispor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak.

Adıyamanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, Adıyamanspor'un ligin ikinci yarısında çok iyi bir performans gösterdiğini ve ikinci yarı performansı bakımından Aydınspor ve Batman Petrolspor'un ardından Adıyamanspor'un en başarılı 3. takım olduğunu söyledi.

Hüseyin Koç, Silivrispor karşılaşmasına en az 3 bin Adıyamanspor taraftarının gelmesinin beklendiğini belirterek, ligde kalmayı garantilemek adına Silivrispor deplasmanından 3 puanla dönülmesi gerektiğini vurguladı.

Adıyamanspor Antrenörü Mehmet Gönülaçar ise, Silivrispor deplasmanına tam kadro ile gideceklerini, sakatlığı süren stoper Semih'in Silivrispor maçına yetişebileceğini ifade etti.

Gönülaçar, taraftarın desteğiyle iyi sonuçlar almaya devam edeceklerini ve Silivrispor deplasmanından 3 puan ile dönmeyi hedeflediklerini söyledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adıyamanspor Hüseyin Koç İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title