Haberler

Spor Toto Basketbol Süper Ligi

Salon: Gazanfer BilgeHakemler: Emin Moğulkoç, Osman Sinan İşgüder, Mehmet ŞahinDemir İnşaat Büyükçekmece: Johnson 2, Hayes 11, Abercrombie, Caloiaro 14, Buckner 11, Ceyhun Altay 3, Tayfun Erülkü 9, Mutlu Akpınar, Stipanovic 2Anadolu Efes: Doğuş Balbay 2, Granger 7, Dunston 14, Brown 16, Cedi...

Salon: Gazanfer Bilge

Hakemler: Emin Moğulkoç, Osman Sinan İşgüder, Mehmet Şahin

Demir İnşaat Büyükçekmece : Johnson 2, Hayes 11, Abercrombie, Caloiaro 14, Buckner 11, Ceyhun Altay 3, Tayfun Erülkü 9, Mutlu Akpınar, Stipanovic 2

Anadolu Efes: Doğuş Balbay 2, Granger 7, Dunston 14, Brown 16, Cedi Osman 8, Heurtel 4, Honeycutt 4, Kirk 12, Can Maxim Mutaf 10, Samet Geyik, Berk Demir 2

1. Periyot: 13-20

Devre: 23-48

3. Periyot: 38-69

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 21. hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, deplasmanda Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 79-52 mağlup etti.

Bu sonucun ardından Anadolu Efes 19. galibiyetine ulaşırken, Demir İnşaat Büyükçekmece 15. kez yenildi.

Karşılıklı basketlerle başlayan maçta, Anadolu Efes, Granger ve Cedi Osman'ın kaydettiği sayılarla 5. dakikayı 10-6 önde geçti. Kalan bölümde Demir İnşaat Büyükçekmece'nin Stipanovic'le ürettiği basketlere, Dunston ile cevap veren konuk ekip, çeyreği 20-13 üstün tamamladı.

Maçın ikinci periyoduna Can Maxim Mutaf, Heurtel ve Dunston'ın bulduğu basketlerle başlayan lacivert-beyazlı ekip, 14-0'lık seri yakalayarak 15. dakikada farkı 21'e çıkardı: 13-34. Kalan bölümde savunmada iyi bir performans sergileyen Anadolu Efes, Brown ve Granger'in üç sayı çizgisinin gerisinden ürettiği sayılarla soyunma odasına 25 sayı farkla (23-48) önde gitti.

Mücadelenin ikinci yarısında da Brown ve Cedi Osman ile etkili oyununu devam ettiren Anadolu Efes, 25. dakikada rakibinin farkı kapatmasına izin vermedi: 32-60. Demir İnşaat Büyükçekmece'de Hayes ve Caloiaro'nun basketleri farkı eritmeye yetmezken, konuk ekip üstün oyununu sürdürdü ve final periyoduna 31 sayı farkla önde girdi: 38-69.

Final periyoduna Tayfun Erülkü ve Ceyhun Altay'ın üç sayı çizgisinin gerisinden, Caloiaro'nun pota altından kaydettiği isabetlerle başlayan ev sahibi takım, 32. dakikada farkı 23 sayıya indirdi: 46-69. Karşılıklı basketlerle geçilen maçın kalan bölümünde Anadolu Efes, rakibinin farkı kapatmasına izin vermedi ve salondan 79-52 galip ayrıldı.

Kaynak: AA / Spor

Tayfun Erülkü Büyükçekmece Cedi Osman Ceyhun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title