Haberler

Spiker Nazlı Çelik'in şortlu fotoğrafları sosyal medyada tartışma yarattı

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından şortlu fotoğraflarını paylaşan ünlü haber sunucusu Nazlı Çelik, takipçilerinin tepkisini çekti. Çelik'e "Şeytana uymuşsunuz" gibi yorumlar yapıldı.

Star TV ekranlarında yıllardır haber sunuculuğu yapan Nazlı Çelik'in sosyal medya paylaşımları olay yarattı. Ailesiyle birlikte çıktıkları tatil şortlu fotoğraflarını paylaşan Çelik'e bir sürü olumsuz yorum yapıldı.

"ŞEYTANIN YOLUNDAN ÇIKIN"

Spiker Nazlı Çelik'in kızıyla birlikte tatil yaptıkları Ayvalık'ta şort giyerek objektiflere poz vermesi bir grup tarafından eleştirildi. Geçtiğimiz günlerde Şeytan Tepesi'ne çıkarak kızıyla kayalıkların üzerinde poz veren ünlü spikere 'Şeytana uymuşsunuz', 'Lütfen şeytanın yolundan çıkın' gibi birçok eleştiri geldi. Çelik'in günler önce paylaştığı fotoğraflar gelen kötü yorumlardan dolayı günler sonra yeniden gündeme geldi.

Spiker Nazlı Çelik'in şortlu fotoğrafları sosyal medyada tepki çekti

INSTAGRAM'A ŞİKAYET ETTİLER

Nazlı Çelik'in sevenleri ise gelen yorumlara adeta öfke kustu. Bazı sosyal medya kullanıcıları olumsuz yorum yapan kişileri Instagram'a şikayet etti. Gelen tepkilerin ardından olumsuz yorumların bazıları kaldırıldı.

Spiker Nazlı Çelik'in şortlu fotoğrafları sosyal medyada tepki çekti

İşte Nazlı Çelik'in şortlu fotoğraflarına gelen bazı yorumları:

Spiker Nazlı Çelik'in şortlu fotoğrafları sosyal medyada tepki çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Nazlı Çelik Ayvalık Star Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (366)

JONNY LEŞ:

örümcek beyinliler instagramda yorum yağmuruna tutmuş. kıyafetle din bekçisi gibi yargılamışlar. gidin kara çarşafa bürüyün eşlerinizi. ayvalık gibi tatil beldesinde sıcak iklim bölgesinde ne giyecekti kadın ? zihniyetiniz bozuk(!)beyinlerinizi değiştirin önce kesinlikle.

294
140
yanıtYanıtla
Hamza:

Orumcek kafali sensin.Allahin emrini dinlemeyen ruhunu şeytana satmis insansin

yanıt31
yanıt66
Bahar:

İlk ünce sen beynini biraz kullan ondan sonra konuş sen kim oluyorsun da kara çarşaf giymiş kadınlara hakaret ediyorsun

yanıt61
yanıt67
İbrahim araz:

Sen de defol git taptigin avrupa yobaz ve vahşiyetine biz müslümanız ve musluman sadece uckuruğuna tek sahip çıkmak değildir gerektiğinde.cehennemde yanmamak için bu dünyada hafif ten kızarırız sizin gibi sapik düşünenleri de kiyamette yuce ALLAH ın huzurunda görecez islam eşittir ifffffetttt. Nokta

yanıt46
yanıt85
1071:

Jonny leş, soyisminin son üç harfi gibisin... örümcek beyinli sensin ve senin gibi varlıklardır.Canakkale ruhu bugün olsaydı, senin gibi ucubelerle mücadele ederdi!!!!

yanıt43
yanıt65
Burak:

turbanli olunca ne oluyor namuslu mu olunuyor

44
13
yanıtYanıtla
Turat:

Olmayabiliyor ama senin gibi fitne fesatlik pesinde kosmuyor

yanıt9
yanıt7
Turata cevap:

Fitne fesatın kıralı senin gibilerinde var aksi olsaydı böyle bir cümle kullanmazdın içini dışarı vurmuşsun ama o küçük zekanla bunun farkında değilsin

yanıt1
yanıt0
Mahşerin Tek Atlısı:

Ya Hu namus nedir ki ya? İnsanlar niye buna takılıyor? Bak kapalı neler yapıyor, bak bi de örtülü, bak bi de namaz kılıyor vs böyle söylenince ne geçiyor insanların eline? Herkes iyi olabilir mi ya, herkes dört dörtlük olabilir mi? Hatalar insanlar içindir. Neden inanca mal edilir? Kapalı açık ne fark eder, etik değerler olsun, saygı olsun, sevgi olsun, kardeşçe yaşamak olsun... kapalıyım, inancım var ama bu demek değildir herkesi eleştireyim. Ben harika diğerleri tü kaka mı yani? Şekilciliği herkes bıraksın. İnsan nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın kimseyi rahatsız etmeden, kimseye laf atmadan.

yanıt1
yanıt0
Orçun K.:

Bizim millet gerizekalı yeminle ya

39
8
yanıtYanıtla
Tüm 366 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title