Haberler

Sözeri'nin "Aşk Diye Bir Şey Var" Klibi Yayında!

Güncelleme:

Bugüne kadar birçok ünlü müzisyene vokal yapan ve tanınmış birçok markanın reklam müziklerini seslendiren Sözeri, 2 şarkı ve 1 akustik versiyondan oluşan ilk single'ı "Aşk Diye Bir Şey Var" ile müzik piyasasına giriş yaptı.

Üniversite hayatı boyunca birçok özel etkinlikte sahne alan ve bu sahne performanslarının yanında Bedük, Metin Arolat gibi sanatçılara vokal olarak eşlik eden Sözeri ilk albümü ile dinleyicilerin gönlünü fethetti.
NOBA Music etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alan "Aşk Diye Bir Şey Var" isimli ilk single'ı ile müzik dünyasına adım atan Sözeri'nin albüme adını da veren "Aşk Diye Bir Şey Var"in klibi yayınlandı.

Yaklaşık 8 ay süren bir çalışmanın ürünü olan ve "Aşk Diye Bir Şey Var"ın klibi 2 günde çekildi. Burdur Salda Gölü, Kaş-Kalkan ve Fethiye'de çekilen klibin yönetmenliğini Emre Yeşilyurt, görüntü yönetmenliğini ise Hüseyin Tuncabayın üstlendi. NOBA Music etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alan şarkının klibi de yine NOBA Music Resmi Youtube kanalında yayınlandı.

Kişinin aşka inancının yaşadıkları ile doğru orantılı değiştiğini, şarkıda ve klipte bu iç hesaplaşmanın anlatıldığını dile getiren Sözeri, dinleyicileriyle bu ilk buluşmasında çok heyecanlı olduğunu ifade ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bedük Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title