Haberler

Sorgun İşgem'den Girişimcilere Destek Semineri

Sorgun İŞGEM tarafından girişimciler ve KOBİ'ler için hibe ve destek semineri düzenlendi.

Sorgun İŞGEM tarafından girişimciler ve KOBİ'ler için hibe ve destek semineri düzenlendi.

İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu'nda düzenlenen seminere konuşmacı olarak Dr. Umut Yılmaz Çetinkaya katıldı.

Çetinkaya, İŞGEM'in girişimcilere mekan, yönetim danışmanlığı, ortak personel ve ofis hizmetleri, eğitim ve danışmanlık, hibe ve kredi destek mekanizmalarına erişim gibi hizmetler sağladığını belirtti.

İŞGEM ile koordineli çalışmanın bir çok sorunun çözülmesinde kolaylıklar getirdiğine dikkat çeken Çetinkaya, KOSGEB'den destek kullanmak için de her hangi bir yere para ödemeye gerek olmadığını ifade etti.

Çetinkaya, şunları kaydetti:

"Kurumun internet sitesinden, çağrı merkezinden ve ilgili başvuru birimlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Yeni bir iş fikriniz mi var, ya da bayilik, KOSGEB Girişimcilik Destek Programı tam size göre. Yeni kuracağınız iş yerinizin kuruluş giderleri, makine teçhizat giderleri ve işletme giderleri KOSGEB desteği ile 50 bin lira hibe, 100 bin lira da faizsiz kredi şeklinde destekleniyor."

Seminere, Sorgun Kaymakam Mustafa Altınpınar, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve girişimciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İlyas Arslan Çetinkaya Sorgun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title