Haberler

Acı haberler art arda geldi! Son 1 ayda tam 20 polis intihar etti

Güncelleme:

Türkiye'de son 1 ayda toplam 20 polisin intihar ederek yaşamına son vermesi kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Son 24 saatte üç polis Hakan Acat, Ferdane Geçgel ve Yunus Turgut'un intihar etmesiyle sosyal medya ayağa kalkarken, "#PolislerİntiharEdiyor" etiketi Twitter'da kısa sürede gündem oldu.

Burdur'un Yeşilova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olan 26 yaşındaki Yunus T.'nin beylik tabancayla başına ateş ederek intihar etmesinin ardından, polis ve jandarmaların neden intihar ettikleri sorusu sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Son 1 ayda 20 polisin intihar etmesi Twitter kullanıcılarının da gündemine gelirken, "#PolislerİntiharEdiyor" etiketi TT oldu.

İŞTE SON DÖNEMDEKİ POLİS İNTİHARLARINDAN BAZILARI

– Burdur'un Yeşilova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olan 26 yaşındaki Yunus T. Beylik tabancası ile intihar etti (16.06.2021)

– Antalya'da, 15 yıllık polis memuru Hakan A. (42) emniyet binasının 4'üncü katında, başına dayadığı tabancasını ateşleyerek yaşamına son verdi.(15.06.2021)

– Şırnak Merkez Karakolu'nda görev yapmakta olan Trabzon Düzköy ilçesi nüfusuna kayıtlı polis memuru Ogün K.'nın ailesi 2 gün boyunca kendisinden haber alamayınca evinde yapılan incelemede iple kendini asarak intihar ettiği ortaya çıktı. (08.06.2021)

– İnegöl'de görev yapan polis memuru Ercan Ayıkbaş, evinde beylik tabancasıyla hayatına son verdi. (03.06.2021)

– Burdur'un Bucak ilçesinde görevli polis memuru Sercan Ç.'nin (23) yalnız yaşadığı evinde, başından tabancayla vurulmuş cansız bedeni bulundu. (31.05.2021)

– Bartın'ın Amasra ilçesinde, kaymakamlığın nöbetçi kulübesinde görevli 46 yaşındaki polis memuru, başına dayadığı tabancasını ateşleyerek hayatına son verdi. (28.05.2021)

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Gelen polis intiharı haberleri sonrası çok sayıda sosyal medya kullanıcısı gelişmelere ilişkin yorumlarda bulundu. İşte o yorumlardan bazıları;

- Niye bir yetkili çıkıp da bu durumu sorgulamıyor? Bizim polisimiz bu kadar mı değersiz?

- Bir komisyon kurularak acilen incelenmeli, intihar nedenleri araştırılmalı.

- Kimse bu sessiz çığlığı duymuyor, neden?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (15)

Jack Daniel:

Devletimiz size daha ne yapsın dolgun maaş artı en yüksek primleri siz alıyorsunuz kusura bakmayın ama rahatlık batmış olmalı

28
213
yanıtYanıtla
Engin Turan:

Memurlar 5 , 6 bin maaşla intihar eder çalışma şartları saatleri kolay olmasına rağmen Asgari ücretli olanlar tam kendini yakmakli 3 bin maaş yol yemek yok çalışma saati yok iş güvenliği yok Bu ülkede insan gibi değer görenler ya zengin ya memur

42
163
yanıtYanıtla
yunus gürbüz :

Polisin çalışma saatini ve şartlarını öğrenin sonra yorum yazın.

yanıt98
yanıt15
senata silva:

Türkiye'de yaşam şartları, Memurda farklı, işçide farklı, emeklide farklı mı? Devlet dairesinde çalışan işçi ve memur bu ülkenin asil evlatları mı? Özel sektörde çalışanlar bu ülkenin köleleri mi? Aynı ülkede yaşıyoruz, aynı pazardan alış veriş yapıyoruz, aynı marketten, aynı fiyatlara alış veriş yapıyoruz, peki; neden farklı ücretlere tabiyiz..?

yanıt7
yanıt13
Engin Turan:

Polisin çalışma şartları sanayide üretimde çalışan işçiden iki üç hatta dört kat daha iyi Özel güvenlik bile daha çok emek veriyor Hastanede bile özel güvenlik kadro alınca çalışmamaya düzeni sağlamada umursamazlık yaptığı görülüyor Ama Türkiye milliyetçilik ve dinle ayakta duruyor ya sorun yok sen haklı ol yada senin gibiler krallık kralcilar ile güzel demi

yanıt1
yanıt19
golebicemarti golebicemarti:

Polis kardeşlerimize Allah (C.C.)'dan rahmet diliyorum. Polisin dışarıdan alınan Amiri de, Memuru da Askerliğini yapanlardan seçilmeli. Amir baskısı ve küçük görmesi çok oluyor. Polis ve Askerlikte genellikle Amirler, Astlarına sahip çıkmıyorlar, onları Maiyetlerinde çalışan bir dost olarak değil de hiç bir şeyi hak etmeyen birisi olarak görüyorlar, ama kendilerinin her şeyi hak ettiğini düşünüyorlar. Polisin de, Askerin de Amir kesimi Astlarına sahip çıkmalı. Saygılarımla.

107
95
yanıtYanıtla
Cemalettin Solaçeken :

Pandemi sürecinde iş yükü üçe katlandı, bütün denetlemeler polis ve jandarmaya yıkıldı, filyasyon takibini bile polis yapıyor hemde burnuna taktığı bir maskeden başka tedbiri olmadan.., karantinaya uymayanın peşinden yine polis koşturuyor, bu güne kadar kaç polis koronadan öldü bilen var mı? adli görevler aynen aksatmadan devam edecek bu arada bunlar ücretsiz fazla mesai.. psikopata sosyopata karşı iyice elini kolunu bağlayan kanunları, amir baskısını, geçim sıkıntısını saymıyorum bile...

158
8
yanıtYanıtla
Sogomon :

Emniyet personelinin her olaya müdahale eden ettirilen robot olmadigi bizler gibi insan olduğu gerçeği ortaya çıkıyor bu kadar stresli bir görev dalinda cok profosyonel psikolojik danismanlar personelle eşgüdümlü çalışmalı Allah rahmet eylesin yakinlarina sabır versin yasatamadik bari emanetlerine doğru düzgün bakalım

133
5
yanıtYanıtla
Sddcbh Fhjikk:

Neden mi intihar ediyoruz? Bu yazıyı buraya yazarken bile korka korka yazdığımız için,12/24 gibi insanın firatina bile aykiri bir sistemde çalıştırıldığımiz için, bıyığı bile terlememis yıllarca bekçilik sınavlarında bile başarı gösteremeyenlerin torpille komser yapilarak ve bunlarin arkasina güvenerek memurlara zulüm etmesi, sevgili devletimizin 20 yaşındaki Bir komser yardımcısına bile tecrübeli 50 polisin yaşamını alt üst edebilecek kadar yetki vermesi, adaletin sadece tabelalarda süs oldugu

121
3
yanıtYanıtla
Mustafa Sarıgül:

MALESEF BU SİSTEM SAĞLIK SEKTÖRÜNDEDE VAR. APTALLARIN ABDAL OLDUĞU BİR DÖNEMİ YAŞIYORUZ. YAZDIKLARIN HARFİ HARFİNE DOĞRU.

yanıt15
yanıt1
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title