Haberler

Bu görüntüyü izlemeye yürek dayanmaz! İki sürücü de köpeği ezip arkasına bakmadan kaçtı

Güncelleme:

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinden gelen görüntü insanlığımızı sorgulattı. İki araç sürücüsü, yoldan karşıya geçmeye çalışan köpeğe çarparak kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yaşayan Olcay Kaya'nın köpeği yoldan karşısına geçmeye çalışırken önce bir otomobil çarptı. Köpeğe çarptığını fark eden sürücü yavaşlayarak bir süre köpeği dikiz aynasından izledi. Sonra da olay yerinden uzaklaştı. Arkadan gelen başka bir sürücü ise yaralı köpeğin üzerinden geçerek durmadan hızlıca uzaklaştı. Köpek ise olay yerinde hayatını kaybetti.

"MİNİBÜS DURMAYIP ÜZERİNDEN GEÇTİ"

Güvenlik kamerasından yaşanan olayı izleyen Olcay Kaya, sürücüleri vicdanlı olmaya çağırdı. İsmini "Pamuk" koyduğu köpeğin sahibi Olcay Kaya olay anlarını saniye saniye kameradan izledi. Köpeğine yardım edilse kurtarılabileceğini ifade eden Kaya, "Ufak yavruyken aldığım köpeğim Pamuk'a 8 ay bakabildim. Gece evden aradılar. Köpeğime araçların çarptığını söylendi. Hemen eve gelerek kamera kayıtlarını inceledim. Köpeğim Pamuk karşı yola geçmeye çalışırken bir otomobilin altında kaldığını, ardından gelen minibüsün durmayıp üzerinden geçmesiyle köpeğimiz öldü. İlk çarpan sürücü belediye veterineri Doğuş Özdil'i aramış. Olay sonrası köpeğimi alarak tedavi altına alındığını söylediler. Ama hayatını kaybetti."

'İnsanlık ölmüş' dedirten görüntü! İki sürücü de köpeği ezip yoluna devam etti

"SÜRÜCÜLERİ DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM"

Sürücülerin ne olursa olsun çarpıp kaçmamaları gerektiğini söyleyen Kaya, "Sürücülere biraz daha duyarlı ve anlayışlı olmaya davet ediyorum. En azından arkadaki araç dursaydı köpeğim şuan yaşıyor olacaktı" dedi.

'İnsanlık ölmüş' dedirten görüntü! İki sürücü de köpeği ezip yoluna devam etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Olcay Kaya Zonguldak Tragger Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title