Haberler

Son Dakika: Türkiye'de 21 Ağustos günü koronavirüs kaynaklı 22 can kaybı, 1203 yeni vaka tespit edildi

Güncelleme:

Son dakika: Bakan Koca'nın açıkladığı 21 Ağustos tarihli 24 saatlik koronavirüs verilerine göre; 22 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam vefat sayısı 6 bin 80'e yükseldi. 1203 olarak açıklanan vaka sayısıyla birlikte toplam hasta sayısı ise 255 bin 723 oldu. Dün 735 olan ağır hasta sayısı, bugün 14 artarak 749'a çıktı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu Twitter hesabından paylaştı. 21 Ağustos'ta açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 1203 yeni vaka tespit edildi, vefat sayısı ise 22 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 6 bin 80'e, toplam vaka sayısı ise 255 bin 723'e yükseldi.

GÜNLÜK İYİLEŞEN HASTA SAYISI 700'LERE DÜŞTÜ

Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 772 hastanın daha taburcu olmasıyla, toplam iyileşen hasta sayısı 235 bin 569'a yükseldi. Toplam test sayısı 6 milyon 154 bin 157, ağır hasta sayısı 749, hastalarda zatürre oranı yüzde 7,3 oldu.

Son Dakika: Türkiye'de 21 Ağustos günü koronavirüs kaynaklı 22 can kaybı, 1203 yeni vaka tespit edildi

"AĞIR HASTA SAYISINDA YÜKSELİŞ DEVAM EDİYOR"

Bakan Koca ,"Yeni hasta sayımız düne göre düşük. İyileşen hasta sayımız yeni hastalardan az. Ağır Hasta sayısında yükseliş devam ediyor. Hasta tedavi ederek başarılmış salgın mücadelesi yoktur. Büyük mücadele tedbirle verilir. Tedbir alalım. Yenilen Koronavirüs olacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fahrettin Koca Koronavirüs Türkiye Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (29)

Murat:

Daha neyi gizliyorsunuz gerçek sayıları açıklasanız bu 92 bin test daha önce hiç test yapılmayanmı yoksa bunların kaçı yeni test yapılandır benim tanıdım hiç kimse teste tabi tutulmamış ve 92 bin test asla yapılmaz vakaları az göstermek için test sayısını yüksek tutuyorsunuz yani rakamlarla oynuyorsunuz en baştan şimdiye kadar yanlış bilgi veriliyor.inandırıcı değil diğer ülkelerde ölüm sayıları 80 ile 200 bin civarı bizde ise 6 bin demekki bizdeki virüs merhametliymiş ki bizde ölüm oranı düşük.

31
4
yanıtYanıtla
Martin:

neyin kafasını yaşıyorsun gerçekten merak ediyorum. Ülkeye bir kuruş faydan yok ama her türlü atıp tutuyorsun.

yanıt1
yanıt22
Murat:

Martin senin gibi koyunlar varken halimiz herzaman böyle olacak deve kuşu gibi kafanı kuma gömde etrafında alanları görme senin gibi düşünenlerin ne kendisine nede bir başkasına faydası dokunmaz tatlı rüyalar

yanıt3
yanıt0
Osmanlı Evladı:

Martin sen adını değiştir önce kardeş. Güzel rüyalar.

yanıt0
yanıt0
Memleketim:

Bu bugün fos cikan gazin acilisinda degilmiydi?

23
8
yanıtYanıtla
Doğalgaz da indirim olacak mı!!!:

BU Suriyeli mültecilerin yıllık harcama masraflarına yetmez:))

yanıt3
yanıt1
Gaydırı Gubbbak Cemilem:

Halkımız cehalet de ileri iken, hastaneler hastayı eve geri gönderiyor iken, maskeler kolda takılı iken ve bir de bu sayılar doğru değil iken virüs biter ama 2 yıl sonra anca biter. Üstüne bir de okul açacaksınız yeme de yanında yat.

25
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

Bakanım sizler de çok yoruldunuz ama. Bana artık bu sayılar doğru gelmiyor.

25
1
yanıtYanıtla
Yine hayat eve sığar mı diyeceksiniz:

Bu daha iyi günlerimiz bir ay sonra bütün Türkiye ye yayılmış vakalar ile soğuk kış günlerinde nasıl mücadele yapılacak.

24
1
yanıtYanıtla
Büşra:

Pandemi gerçek d e ğ i l. Küresel dünya devleti ne zaman bitmesini isterse o zaman bu ağız birliği o yönde gündemi değiştirir. Ne inanacağıma ben karar veririm. Televizyon ya da diploması var diye maaş alanlar değil.

3
19
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title