Haberler

Polisin dakikalarca ikna etmeye çalıştığı genç, tetiği çekip yaşamına son verdi

Güncelleme:

Silivri'de boş bir arazide intihar girişiminde bulunan kişi, polislerin ikna çalışmalarına rağmen tabancasıyla başına ateş ederek hayatına son verdi.

Saat 09.00 sıralarında Ramazan M., Mimar Sinan Mahallesi Alipaşa Caddesi üzerindeki boş arazide henüz belirlenemeyen sebeple intihar girişiminde bulundu.

ÇABALARA RAĞMEN BAŞINA ATEŞ ETTİ

Ramazan M. polislerin ikna çabasına rağmen tabancasıyla başına ateş etti. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde, kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Silivri ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çevrede şerit çekerek güvenlik önlemi aldı, çevredeki vatandaşlar olay yerinden uzaklaştırıldı. Nöbetçi savcılığının incelemesinin ardından Ramazan M'nin cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Silivri Haberler

500

Yorumlar (24)

..:

geçim sıkıntısı parasızlık başka açıklaması yok, vesile olanlar utansın anlayana

51
15
yanıtYanıtla
Kukari Badi:

Bu kaçıncı ya, millet kongre siyasi rant peşinde ama millet intiharın eşiğinde yaşıyor böyle

49
7
yanıtYanıtla
:

Ah ya Ahhh. . . :(( henüz belirlenmeyen sebep diyor. . . sebebi herkes tarafından belli aslında, gencecik insanlar, gelecek kaygısı, umutsuzluk işsizlik geçim sıkıntısı sebebiyle bir bir intihar ediyor. . . içim acıyor ya yazık bu ülkemin dünyamın gencecik insanlarına ya. . yaşlısına ayrı gencine ayrı çocuğuna ayrı yazık, bu çağı cehenneme çeviren bütün dünya devlet yöneticilerine ve arkalarındaki güçlere bin bela. . .

35
7
yanıtYanıtla
Memur:

ülkenin gidişatı hayra alamet değil

38
4
yanıtYanıtla
Adem:

Sayın Başkanım Artık Ülkede Ücret Dağılımının İstikrarını Sağlamanın zamanı geldi Diyorum. Örneğin Millet vekili Maaşı bana Göre 10. 000 lirayı geçmemeli. Devlet içinde Bir Kişiye iki, Üç, sorumluluklar verilmemeli. Ücret makasının Alt sınırı 2500 tl ise Üst Sınır 10. 000 Lirayı aşmamalı. 4000 yıllık Bir Devlet Tecrübemiz olduğunu Artık Hatırlamamız gerekir Diyorum.

28
13
yanıtYanıtla
ALİ:

böyle durumlarda polisin kişiye keskin nişancı silahıyla kolundan vurarak yapmak istediği eylemi engellenmesi sağlanmalı. çok zor deyil

17
23
yanıtYanıtla
MAHİR ÇELİK:

SON YILLARDA İNTİHAR CİNNET CİNAYET ÇOK ARTTI.

29
1
yanıtYanıtla
Saliha:

Yok artık abartma neymiş ekonomik sıkıntı varmış yalan herkesin kendi sıkıntısı var intiharların çoğu kız meselesinden gençler çok duygusal nefislerine yenik düşüyolar

yanıt3
yanıt17
memduh:

Ne krizi ya ehonomi muhteşem uçuştayız, ama abd rusya çekemiyor bunu. . bence intiharların arkasındaki dış güçler ülkemize bunalım gazı atıyorlar insanlar da mutsuz olduklarını sanıp eften püften sebeplerle kendini etrafındakileri fln öldürüyor. .

yanıt4
yanıt0
YAZIK:

BANA BİRAZ ABARTIYORSUN GİBİ GELDİ, BENCE Bİ ÇAY İÇ. .

yanıt3
yanıt2
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title