Haberler

Hacamat faciayla bitti! Makatına çay bardağı kaçan adam, rezaleti 1 hafta sonra fark etti

Güncelleme:

Şanlıurfa'da basur hastası olan bir vatandaş, uzun süreden bu yana acısını çektiği hastalık nedeniyle hacamat yöntemine başvurdu. İddialara göre hacamat sırasında yağlı bardak, şahsın anüs bölgesine kaçtı. Talihsiz vatandaşın durumu bir hafta sonra fark ettiği öğrenildi.

Şanlıurfa'da akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Uzun süreden bu yana basur sorunuyla boğuşan bir vatandaş, acılarının çekilmez hal almasının ardından geleneksel tedavi yöntemleri arasında araştırmalar yapmaya başladı.

Bir süre sonra hem çevresinden hem de akrabalarından aldığı tavsiye ile hacamat yaptırmaya karar verdi. İddialara göre vatandaşın tedavi için hacamat yaptırdığı sırada yağlı çay bardağı anüs bölgesine kaçtı. Bardak ameliyatla çıkarıldı.

Hacamat faciayla bitti! Makatına çay bardağı kaçan adam, rezaleti 1 hafta sonra fark etti

1 HAFTA SONRA HASTANEYE BAŞVURMASIYLA ORTAYA ÇIKTI

Hacamat tedavisinin ardından 1 hafta geçtikten sonra anüs bölgesinde rahatsızlık hisseden vatandaş, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdu. Acil serviste hastanın çekilen röntgeninde anüs bölgesinde çay bardağı görüldü. Bu kişi genel cerrahi servisinde ameliyata alındı.

Hacamat faciayla bitti! Makatına çay bardağı kaçan adam, rezaleti 1 hafta sonra fark etti

AMELİYATTAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Çay bardağı, uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilen operasyonla çıkarıldı. Ameliyatla sancıdan kurtulup eski sağlığına kavuşan hasta doktorlara, uzun zamandır basur hastası olduğunu, hacamatçıya gittiğini ve yağlı çay bardağın kazayla anüs bölgesine kaçtığını ileri sürerek, ameliyattan dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Akif İnan Çay Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (10)

Çınar Saraç:

Bir haftadır içinde hissetmemiş demek vay beeee ne bardak mış içinde kırılmamış

379
15
yanıtYanıtla
kübra bingöl:

Çok saçma tamamen hacamatı karalamak için yapılmış bir haber.boyle birşey olması imkansız.vucuda dıştan vakumlama işleminde nasıl anuse kaçabilir

157
8
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

İnsan buralarda bir bardak olacaktı . Acaba nereye gitti ? der.

74
4
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Hacamat yaparken ; vatandaş nasıl oluyor bu iş acaba diyerek deneme yaptı ve haliyle tecrübesizlikten dolayı içine kaçırdı. Utancından anlatamadı hastaneye de gidemedi, ben bunu bir şekilde kırmadan çıkarayım derken, kaygan da olunca 1 hafta uğraştı ama çıkaramadı. E yukarısı sıkıştırdı tabi. Mecbur hastaneye gitti ben değil hacamat yaptı dedi. Durum bu , insanın başına ya meraktan ya da meraktan gelir, yine de çok geçmiş olsun.

64
9
yanıtYanıtla
Tuğba Çelik:

İlginç.. Hacamatta bildigim kadarıyla kupa kullaniliyor ve bu kupada vakumlanarak kullanilir teorik olarak o sekilde ice kacmamaliydi, ice kacmasi basli basina bi muamma zaten..

43
2
yanıtYanıtla
Ali Balaban:

Allah şifa versin. Basur çok zor sanırım. Çünkü yakın tanıdıklarımda var. Basuru azdığın yürüyemeyen insanlar var. Hacamat şifalıdır ama legal yerlerde uzmanına yaptırmalısınız. Kıyı köşedeki krık çıkıkçılara yaptırırsanız olacağı bu. Karşınızda muhattap bile bulamıyorsunuz malesef. Onun için, böyle durumlarda legal ve uzman kişilere tedavi olmalısınız.

29
7
yanıtYanıtla
Mehmet ihsan Akdoğan:

Bir hafta ?? ??

29
2
yanıtYanıtla
Mahmut İsmail:

Tabi zaten tedavi içindir...

23
2
yanıtYanıtla
yıldırım ayan:

Bence yalan konuşuyor bardağın ağız kısmı ters duruyor hacamat bardağın ters tarafıylamı yapılıyor görüntüde herşey ortada

19
0
yanıtYanıtla
Müslüm Baysal:

Bir insan kesinlikle ilaç ve antibiyotik kesinlikle kullanmıyor gün geçtikte hastaları azalan ve ilaç sektöründe uğranılan zarar lardan dolayı adice yapılan bir propaganda açıyorum size yazıklar olsun peygamber efendimizin önerisi ve hadisi bulunduğu şifa yolunu kapattığınız için yazıklar olsun ki birde Müslümaniz diyip ortalıkta geliyorsunuz.... ????????

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title