Haberler

İstanbul Maltepe'de hırsız, bir evin bahçesinde bulunan 2 köpeği çalıp olay yerinden uzaklaştı

Güncelleme:

Maltepe'de bir şahıs, evin bahçesinde bulunan iki köpeği güpegündüz çaldı. Köpeğin sahibi, bahçe kapısını açıp köpekleri götüren şahsın bulunması için yardım istedi. Şahsın köpekleri çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Maltepe'de 7 Temmuz tarihinde yaşanan olayda, bir şahıs evin bahçesinde bulunan köpekleri fark etti. Şahıs, evin önünde bir süre telefonla konuşarak vakit geçirdi. Ardından evin bahçesinin kapısını açarak iki köpeği dışarı çıkardı. Şahıs köpeklerle beraber olay yerinden uzaklaştı.

Ne mal çaldı ne de para! İstanbul'da 'Bu da çalınır mı?' dedirten hırsızlık

SAVCILIĞA ŞİKAYET ETTİ

Çalınan Mişa ve Pırpır isimli köpeklerin sahibi Gülhan Serenli, "Bir kişi kapıda bekliyor, telefonla konuşuyor. O arada ben de evdeyim ama içeri girmiştim. Kapıyı açıyor köpeklerle beraber yürüyor sonra koştururcasına köpekleri götürüyor. Köpeklerin uzağa gitmeleri mümkün değil. Savcılığa gittim. Fotoğraflarını videolarını verdim. Köpeklerimin ve şahsın bulunmasını istiyorum" dedi.

Hayvansever Semih İğdigül de "Hem canımız hem malımız gitti" diyerek çalınan köpeklerin bulunmasını istedi.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

İki köpeğin evin bahçesinden çalındığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şahıs evin önünde telefonla konuşarak vakit geçiriyor. Ardından evin bahçesinin kapısını açarak köpekleri götürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Maltepe Haberler

500

Yorumlar (13)

adil:

Savcılığın polisin işi sokak köpeklerini bulmak mı yürüyün gidin lan.

3
17
yanıtYanıtla
Ayşe:

Biriside bir gün seni götürür ve birileride derki, zaten vicdanı olmayan biriydi boşverin savcı daha önemli işlerle uğraşsın.

yanıt5
yanıt0
Suri:

Ne gereksiz varliksin

yanıt0
yanıt0
Gülhan serenli:

Evet işleri bura hukuk devleti hırsızlık bu ister köpek ister para olsun mal kapsamındadır ve suç var hırsızı polis bulacak ben değilim herhalde ukalalık yapacağınıza yasaları ve hayvan haklarını öğrenin

yanıt0
yanıt0
Gülhan serenli:

Evet hırsızı bulmak zorundadır çünki çalınan hayvanlar mal kapsamına girer cezası 3 yıldan başlar evet insanların pisliği çoktur bitiremez polis savcı insanların tecavüzleri pislikleri hırsızlıkları bitmez

yanıt0
yanıt0
SIRADAN BİRİ:

BEN BU KÖPEKLERİ SEVMEYE KALKSAM ISIRIRLAR, HIRSIZLAR GÖTÜRÜRKEN SES ÇIKARMAZLAR

4
0
yanıtYanıtla
Gülhan serenli:

Saçmalamayın olurmu

yanıt0
yanıt0
Gülhan serenli:

Sen ne kadarda çok biliyormusun öyle sadece ben varım dersen bu dünyada hayvanları tanıyamazsın sevemezsin korkarsın

yanıt0
yanıt0
hulusi uzal:

kesin hulusi çalmıştır.

2
0
yanıtYanıtla
Gülhan serenli:

Allah sizi ıslah etsin olurmu saygısızlık yapmayın

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title