Haberler

İstanbul'da korkunç kaza! Boğazına bariyer saplanan kişinin başı gövdesinden koptu

Güncelleme:

Kuzey Marmara Otoyolu Sarıyer Gümüşdere mevkisinde iki otomobil ve bir çekicinin karıştığı kaza sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Boğazına bariyer saplanan bir kişinin kafasının gövdesinden koptuğu feci kazada, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, dün saat 17.30 sularında Kuzey Marmara Otoyolu Sarıyer Gümüşdere mevkisi Mahmutbey istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otoyolunda seyir halinde olan iki otomobil ve 1 çekici henüz bilinmeyen bir nedenle kaza yaptı. Çarpışma sonucu araçların birinden uçan vatandaş, bariyerlere çarptı.

BAŞI GÖVDESİNDEN KOPTU

Boğaz kısmı bariyerlere çarpan şahsın başı gövdesinden koparak feci şekilde can verirken, bir kişi de aracın içerisinde hayatını kaybetti. 3 kişinin de yaralandığı kaza sonrası ihbar üzerine olay yerime çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı.

İstanbul'da korkunç kaza! Boğazına bariyer saplanan kişinin başı gövdesinden koptu

TRAFİK AKIŞI 1 SAAT SAĞLANAMADI

Hayatını kaybeden iki kişi ise yapılan incelemelerin ardından cenaze aracıyla incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle otoyolunda trafik akışı bir süreliğine dururken, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından trafik akışı yeniden kontrollü olarak tek şeritten sağlanmaya başlandı. Kaza sonrası yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sarıyer Marmara Haberler

500

Yorumlar (108)

/Mert:

Bu videonun sansürsüz halini instagramdan izledim tüylerim diken diken oldu . Allah rahmet eylesin gencecik insan. Ölümün nerede ne zaman geleceği belli olmuyor cidden 3 günlük dünyada yapışıyoruz . Yorumlarda bile görüyorum millet birbirinin kalbini çekinmeden kırıyor. Yapmayın değmez yalan dünya...

27
50
yanıtYanıtla
Lütfen:

Bu insanların annesi ,babası,eşi ve cocukları var.lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın.

yanıt4
yanıt2
Berat senn:

Nerde izlednz

yanıt0
yanıt0
Xxxx:

Görüp ne yapacaksın sırf merak ya amca falan değil. Emre bal burda görüntü arayacağına git amcanın ailesinin yanında ol!!!!

yanıt2
yanıt0
Emre bal:

Kardeşim benim amcam nerde bulurum videoyu ??????

yanıt0
yanıt0
Selman:

Trafige cikan suruculerin %70 i araç kullanamiyor dostlar Alllah hepimizi korusun

61
14
yanıtYanıtla
canıefşan:

vallahi öyle akşama kadar neler çekiyoruz amin

yanıt0
yanıt0
önce kemer , sonra kontak:

önce kemer , sonra kontak. arkadaşlar en yakınınızda olsa sevmediğiniz biri de olsa , aracınızdaki kişiler kemer takmadan kontağı çevirmeyin. o adamda kemer olsaydı belki de yaşayacaktı. ihmale gelmez.

41
2
yanıtYanıtla
Baha:

Sinan bey, adam aracın içinden fırlamış. Kemer kişiyi arabada tutar. İyi misiniz?

yanıt0
yanıt0
sinan:

Farkında mısın? arabaya mızrak gibi bariyer girmiş. Kemer olsa da kurtarmazdı neyin kafasını yaşıyorsun sen? Şuursuzca şuraya yazı yazmayın. . . . . .

yanıt1
yanıt4
Tüm 108 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title