Haberler

Avukatlık bürosuna silahlı saldırıda bulunup 3 kişiyi öldüren muhtarın kaçış anı kameraya yansıdı

Güncelleme:

İstanbul Kartal'da miras konusunda anlaşmazlık yaşayan aile üyeleri arasında avukatlık bürosunda çıkan tartışmada Yalova'da muhtarlık yapan şahıs, aile üyelerine ateş etti. 3 kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin de yaralandığı olayda, şüpheli Yalova'da jandarma ekipleri tarafından yakalandı. 3 kişiyi öldüren şüphelinin kaçış anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Kartal Cevizlik Mahallesi'ndeki saat 15.30 sıralarında meydana gelen olayda, Yalova'da bir mahallenin muhtarı olduğu belirtilen Ahmet Salih B., miras davası için dayısının çocuklarıyla avukatlık bürosunda buluştu. Ancak çıkan tartışmada muhtar Ahmet Salih B, akrabalarına kurşun yağdırdı.

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Kurşunların hedefi olan Haluk Onat, Kebire Esra Ay ve Ayşe Ece Ay hayatını kaybetti. Arzu Onat ile Ahmet Nuri Onat ise yaralandı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

KAÇIŞ ANI KAMERADA

Polis olayla ilgili çalışma başlattı. Saldırgan Ahmet Salih B. kaçtığı Yalova'da yakalanarak gözaltına alındı. Ahmet Salih B'nin olaydan sonra kaçış anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Jandarma Yalova 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title