Haberler

Baba, çocuğunun hayatını kurtaran doktorun ayaklarına kapandı

Güncelleme:

Filistin'de nefes borusuna yiyecek kaçan küçük çocuk, ailesi tarafından sağlık merkezine getirildi. Boğulmak üzere olan çocuk, doktorun acil müdahalesi sonucu kurtarıldı. Ailenin, mutluluktan doktorun ayaklarına kapandığı o anlar güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

Filistin'de Batı Şeria bölgesindeki Cenin kentinin güneyinde ailesi tarafından sağlık merkezine getirilen kız, boğulmaktan son anda kurtarıldı.

BABA DOKTORUN AYAĞINA KAPANDI

Telaşla eşiyle sağlık merkezine giren anne, kucağında tuttuğu ve nefes borusuna yemek kaçtığı için boğulmak üzere olan çocuğu için yardım istedi. Odadan yardıma koşan doktor, çocuğa müdahale ederek tekrar nefes almasını sağladı. Müdahale sonrası baba, doktorun ayağına kapandı. O anlar saniye saniye sağlık merkezinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Filistin Haberler

500

Yorumlar (1)

ayhan sekili:

Meselâ senin gayet sevdiğin birtek evlâdın sekeratta ölmek üzere iken ve me'yusane elîm ebedî firakını düşünürken; birden Hazret-i Hızır ve Hakîm-i Lokman gibi bir doktor geldi, tiryak gibi bir macun içirdi. O sevimli ve güzel evlâdın gözünü açtı, ölümden kurtuldu. Ne kadar sevinç ve ferah veriyor anlarsın.

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title