Haberler

Eski sevgilisinin çıplak fotoğraflarını yayınlayan şahıs yakayı ele verdi

Güncelleme:

Samsun'da eski sevgilisinin çıplak fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı iddia edilen şahıs, genç kadının şikayetçi olması üzerine yakalandı.

Samsun'da sosyal medyada eski sevgilisinin çıplak fotoğraflarını yayımladığı iddia edilen bir kişi siber polisinin takibi sonucu yakalandı.

CEP TELEFONU VE BİLGİSAYARINA EL KONULDU

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun'da B.G. adlı bir kişi bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden eski sevgilisinin çıplak fotoğraflarını yayınladığı iddia edildi. Genç kadın, polise şikayette bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Soruşturma Bürosu ekipleri yaptıkları takip ve çalışmalar sonucu bir sosyal paylaşım sitesinde çıplak fotoğrafları yayınlandığı iddia edilen 33 yaşındaki B.G.'yi yakalayarak gözaltına aldı. B.G'nin cep telefonu ve bilgisayarlarına incelenmek üzere el konuldu.

Polisteki sorgusu tamamlanan B.G. bugün Samsun Adliyesine mevcutlu olarak sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İlkadım Samsun 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (30)

cosmos:

yani kadın tanımadığı kişiye bile kamerada önünü gösteriyor türkiyenin gelidği nokta

19
5
yanıtYanıtla
Nakim:

Kadınlar böyle karaktersizlere nasıl gönlünü kaptırıyor acınacak bi durum ben bekarım evlenmek için bi kadın bulamadım demekki karaktersiz olmak gerekiyor

19
1
yanıtYanıtla
1907:

SEN DOĞRU OL BOŞVER

yanıt2
yanıt1
2322:

HAKLISINIZ 40 YILDA ARAYIP BULAMADIĞIM SÖZLERİ ŞİMDİ SİZ SÖYLEDİNİZ . TEŞEKÜRLER

yanıt0
yanıt0
Görgüsüz görmüş:

Belki adamda evlenmeyi düşündü ama kadın istemedi sonuçta belli ki kadın terk etmiş, bu yüzden yazdığınız saçma, üstelik bende bekarım ve bu tür çıplak resimlerinin eski erkek arkadaşlarında olduğu bir kadınla evlenmeyi bırak Allah karşıma bile çıkarmasın, ha çıktı diyelim ve Bilmeden sorumluluğunu alıp evlenmeye niyetlendim ama bu tür bir şey duydum o zaman Bu yaştan sonra aptal aşık olacak değiliz kadını tamamen yok sayarım bundan sadece ders alırım, millet huzurunu bozmak için kaşınıyor.

yanıt0
yanıt0
net:

yolun yolcusu BU tarz kadın kız çok var

10
8
yanıtYanıtla
54hk:

Ciplak fotograflari nasil bu adamin eline gecmis?

13
4
yanıtYanıtla
Sanane:

Şahika işine bak. . . Kırk takla atmıştır almıştır. Belki zor kullanıp kendisi çekti bilemezsin!! bilmediğin şey üstüne yorum yapma, bura da tek bilinen şey kızın adam gibi adam olmayan biri ile arkadaşlık kurması, sağlık olsun bu edepsiz kızın canınada kasdedebilirdi

yanıt0
yanıt2
SANANE:

NASIL GEÇTİYSE GEÇTİ SANA NE?

yanıt0
yanıt2
Dogruya dogru:

Ciplak fotolarin ne ariyor adamda karisi bile degilsin siyirmis milet

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title