Haberler

Eşi ve kızını öldürüp, kendisini ihbar eden pazarcı: Meleklerimi öldürdüm, beni asın

Güncelleme:

İzmir'in Kınık ilçesinde, eşi Nergüzel ile kızı Melike'yi bıçaklayarak öldüren Mustafa Kocabıyık'ın jandarmadaki sorgusunda, "Ben meleklerimi öldürdüm. İdam cezası varsa beni asın" dediği öğrenildi.

İzmir'in Kınık ilçesinde, pazarcı Mustafa Kocabıyık (55), eşi Nergüzel Kocabıyık (50) ve kızı Melike Kocabıyık'ı (22) bıçaklayarak öldürdü. Mustafa Kocabıyık, eve gelen jandarma ekipleri tarafından balkonda sigara içerken bulunup, gözaltına alındı.

KENDİSİNİ İHBAR ETTİ

3 yıl uzman çavuş olarak görev yaptıktan sonra istifa edip, pazarcılığa başlayan Mustafa Kocabıyık, bugün saat 10.30 sıralarında jandarmayı arayarak, eşi ile kızını öldürdüğünü söyledi. İhbar üzerine, ailenin Poyracık Mahallesi Park Caddesi'ndeki 2 katlı binanın üst katındaki evine giden jandarma ekipleri, Nergüzel Kocabıyık' mutfakta, kızı Melike Kocabıyık'ı da yatak odasında bıçaklanarak, öldürülmüş halde buldu. Balkonda sigara içerken bulunan Mustafa Kocabıyık, gözaltına alındı. Kocabıyık'ın kendisini gözaltına alan jandarmaya, "Beni neden öldürmüyorsunuz?" diye bağırdığı öğrenildi.

Olay yerindeki incelemelerinin ardından anne-kızın cansız bedenleri, Kınık Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Jandarma, soruşturma başlattı.

2 AYDIR PSİKOLOJİK SORUNLARI VARMIŞ

Yakınları, Mustafa Kocabıyık'ın 2 aydır psikolojik sorunları olduğunu, eşinin görme yetisini kaybetme tehlikesi yaşadığını, bu durumdan da kendisini sorumlu tuttuğunu anlattı.

İFADESİNDE "BENİ ASIN" DEDİ

Eşi ve kızını bıçaklayarak öldüren Mustafa Kocabıyık'ın jandarmadaki ifadesinde, 'Ben meleklerimi öldürdüm. İdam cezası varsa beni asın' dediği öğrenildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından Kocabıyık adliyeye sevk edildi. Bu arada Nergüzel Kocabıyık'ın, geçen gütünlerde eşinin yakınlarını telefonla arayıp, "Mustafa'yı doktora götürün, yoksa kendisini öldürecek' dediği belirtildi. Mustafa Kocabıyık'ın psikiyatra gitmeyi kabul etmediği öğrenildi.

TUTUKLANDI

Eşinin ve kızını bıçaklayarak öldüren Mustafa Kocabıyık sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mustafa Kocabıyık Kınık İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

bursasporlu:

kırmızı oda mıydı neydi izletselermiş ya herşey çözülrdü. allah rahmet eylesin bu adamıda hastaneye değil hapishaneye koysunlar herkes psikoljim bozuk ayağına işlediği suçtan yırtmaya çalışmasın

8
1
yanıtYanıtla
ss:

ölmeye meraklıysan boynuna saplasaydın bıçağı o zaman asın demekle olmuyor

7
0
yanıtYanıtla
ilknur:

madem o kadar ruh sağlığın bozuk kendini de öldürseydin.

6
0
yanıtYanıtla
ENİS:

CİNAYET İNSANLIK SUÇU. ALLAH KATINDA ''KISAS'' HÜKMÜ DIŞINDA YAPILAN EN BÜYÜK GÜNAHLARDAN BİRİSİ. ŞU BİR GERÇEK Kİ SAĞLIKLI BİR BABANIN YILLARCA HAYATINDA OLAN EŞİNİ VE YETİŞMİŞ KIZINI ÖLDÜRECEK CİNNET HALİNE DÖNÜŞMESİNİN MAZERET OLMAZ, OLAMAZ. NE OLDU DA ''MELEKLERİ Mİ ÖLDÜRDÜM''RUH HALİ İÇİNE DÜŞEBİLDİ?GERÇEKTEN ÇOK ACI VE ZOR DURUM. AMA NE OLURSA OLSUN, AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET ALIP, ÖLMEDEN HER GÜN ÖLMEYİ DİLEYECEK HALE GELECEK.

1
2
yanıtYanıtla
Sümsüklü ŞEYH Gavs Mürit:

Hep dini yaşayamamak inanç zayıflığı

2
1
yanıtYanıtla
nuri:

ben yaşamadım kızım yaşasın diyen teyzelere benziyor.sonunda adama kafayı siyirttilar

0
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Utanmadan meleklerimi öldürdüm diyor, kendini öldüreydin, niye kıydın masumlara

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title