Haberler

Yabancı uyruklu damat, kayınvalidesini öldürüp üzerine beton döktü

Güncelleme:

Kilis'te yabancı uyruklu bir kişi, kayınvalidesini öldürdükten sonra 5 katlı binanın zemini kazarak gömdükten sonra üzerine beton döktü.

11 Gün önce kayıp ihbarı yapılan 68 yaşındaki Altue El Hassan'ın damadı tarafından öldürülerek oturdukları binanın zemin katına gömüldüğü ortaya çıktı. Kayınvalidesinin üzerine beton döktüğünün de itiraf eden damadın polisteki sorgusu sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, 11 gün önce 68 yaşındaki Altue El Hassan'ın ailesi tarafından kayıp olduğunu belirterek, Emniyete kayıp ilanında bulundu. Soruşturmayı sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Altue El Hassan, damadı M.E.A'yı sorguya aldı.

DAMAT SORGUDA HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

M.E.A. kayınvalidesini öldürerek ikamet ettikleri, Atatürk Mahallesi Bekçioğlu Sokaktaki 5 katlı binanın zemin katını eşerek gömdükten sonra üzerine beton döktüğünü itiraf etti. Olay yerine gelen Kilis Cumhuriyet Savcısı Kerem Uçkan'ın gözetiminde cesedin beton kırılarak çıkardı. Olay Yeri inceleme Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ceset çıkarılarak otopsi yapılmak üzere hastane morguna götürüldü. Gözaltındaki M.A.A'nın sorgusu sürüyor.

Yabancı uyruklu kişi, kayınvalidesini öldürüp üzerine beton döktü

Yabancı uyruklu kişi, kayınvalidesini öldürüp üzerine beton döktü

Yabancı uyruklu kişi, kayınvalidesini öldürüp üzerine beton döktü

Yabancı uyruklu kişi, kayınvalidesini öldürüp üzerine beton döktü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kilis Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (25)

muro:

yabanci uyruklu derken aklima acaba arjantinlimi diye geldi belkide meksikalidir ama kesinlikle suriyeli degildir cunku artik onlarin vatani burasi.

19
2
yanıtYanıtla
Hekimoğlu:

Tam açıklaması olmuş.

yanıt3
yanıt0
Sakaryalı hatun:

Bedevi suriye emevisi. Ensar ayaklarında ama katil

yanıt0
yanıt1
Muhalif:

10 yil sonra suriyeliler kendi partilerini kurup en az 100 miletvekili cikaracaklar..bircok yerde belediye baskanliklarini kazanacak..suriyeliler buraya bilincli getirildi turk nufusu azaltmak icin

9
4
yanıtYanıtla
Aslan:

Kendi memleketimde gurbette gibiyim her şehir yabancı dolu biz türk vatandaşına iş yok

11
2
yanıtYanıtla
cemal:

iş yok de iş begenmiyoruz desen daha dogru olur

yanıt0
yanıt0
Co hart:

Başımıza dert ettiler bunları biran önce halk olarak gerekli tepkiyi vermemiz gerek

11
1
yanıtYanıtla
FARAZİ BİRİ:

Halkın sesi çıkmıyor ki işlerine geldiği gibi herkes

yanıt3
yanıt0
Onur:

Evet bu arkadaş kenyalı degilse bende bişey bilmiyorum. Ama kesinlikle suriyeli degil. Öyle bişey aklınızdan geçmesin yani. Zaten suriyeli diye bişey de yok zaten. Acaba biz gitsek bizde başka ülkelerin vatandaşlıklarını bu kadar kolay alabilirmiyiz acaba. Benim güzel genç kardeşlerim bunların yüzünden işsiz kalıyor, kendi doğdugu topraklarda yabancılık bile çekenler var. Bazende bu yabancı uyruklu vatandaşlar kendi ülkelerinden de rahat yaşıyorlar. Yeri geliyor kendi ülkelerinde yapamadıklarını benim güzel ülkemde yapıyorlar..

10
0
yanıtYanıtla
Arafat Temur:

Allah kimseyi evsiz yurtsuz koymasın - Tartışılan konu insan.. Vay suriyeli vay efendim başka uyruklu, önemli olan insanı insan olarak görmek

yanıt0
yanıt0
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title