Haberler

İstanbul'da yangın! Kaçak içkilerin tutulduğu emniyete ait depo dakikalar içinde kül oldu

Güncelleme:

İstanbul Kumkapı'da içinde kaçak içkilerin olduğu ve emniyete ait olduğu belirtilen bir depoda yangın çıktı. Olay yerine ekipler sevk edilirken, zaman zaman patlamalar yaşandığı öğrenildi. Yangın kontrol altına alınırken, herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmadığı öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün Kumkapı'da bulunan deposunda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, tüm depoyu sardı. Depoda operasyonda ele geçirilen kaçak alkol ve havai fişek gibi maddelerin yandığı öğrenildi. Yangın sırasında depodan patlama sesleri geldiği duyuldu. Bölgede tedbir amaçlı binalar da boşaltıldı.

YANGIN HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangında ölü ya da yaralıların olmadığı öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin alevlere müdahalesi sürerken, alev alev yanan depo havadan görüntülendi.

KAYMAKAMLIK'TAN AÇIKLAMA

Fatih Kaymakamlığı, Kumkapı'da İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'ne ait depoda çıkan yangına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "Bugün saat 13.00 sularında Kumkapı bölgemizde yer alan İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'ne ait, içerisinde ele geçirilen etil alkol, sahte içki ve çeşitli kimyasal maddelerin bulunduğu deponun açık alan kısmında çıkan yangın itfaiye unsurlarınca kontrol altına alınarak söndürülmüş olup soğutma çalışmaları devam etmektedir. Herhangi bir can kaybı ve yaralanma yoktur." denildi.

Kumkapı'da korkutan yangın! Ekiplerin müdahalesi devam ediyor

Kumkapı'da korkutan yangın! Ekiplerin müdahalesi devam ediyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Kumkapı Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (2)

Bozkurt Ergenekon :

"İNDRA GHANDİ"olmuştur. Merak edilecek bir şey yok.

3
0
yanıtYanıtla
hikmet yaşar:

yangın çıktığına göre o depoda kesinlikle hiç bir malzeme yoktur dur çünkü o malzemeler buharlaşmıştır

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title