Haberler

Çinli "süper baba" kızını ölümden böyle kurtardı

Güncelleme:

Çin'de bir baba, oyun oynayan kızının üzerine düşecek olan büyük bir aynayı fark edip refleks göstererek kızıyla aynanın arasına girdi. "Süper baba"nın o anları evdeki kamera ile kaydedildi.

Çinli bir baba, büyük bir aynanın küçük kızının üstüne tam düşeceği anda hızlı bir refleksle kızıyla aynanın arasına girdi. Kızını son anda kurtaran baba sosyal medyada 'süpermen' ilan edilirken, o anlar evin güvenlik kamerasına yansıdı.

500 BİN KEZ PAYLAŞILDI

Çin'nin Harbin kentinde iki küçük kız evde oyun oynarken, kızlardan biri duvara yaslı olan aynaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle diğer kızın üstüne düşmekte olan büyük aynaya, baba saniyelerle müdahale etti. Refleksleri hızlı baba, kızla ayna arasına tam zamanında girerek kızını büyük bir tehlikeden korudu. Babanın bu hızlı müdahalesi sayesinde küçük kız, büyük tehlikeden yaralanmadan kurtuldu. Evin güvenlik kamerasına yansıyan o anlar, sosyal medyada 500 bin kez paylaşıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (60)

Kayseri:

Iyi kurtardı babaya alkış.....

25
1
yanıtYanıtla
Mecruhi:

Ayna ,çocuğun değil köpeğin üstüne doğru düşüyor ... nasıl haber yorumu bu, gözümüzle gördüğümüz şeye bile algı operasyonu yapıyorsunuz...

4
21
yanıtYanıtla
SentinusTM:

Köpek değil o Dikkatli bak.

yanıt0
yanıt0
doğuş:

ne köpeği be çocuk var orda nereden köpeğe benzettin. :)

yanıt0
yanıt0
Doktor:

Acilen göz doktoruna gözükmeniz gerek

yanıt7
yanıt0
rezzan:

köpek mi harbiden körsün

yanıt3
yanıt0
?????>?:

2 çocuk var

yanıt0
yanıt0
KUNG FU:

KARDEŞ Bİ MİKROSKOPLA BAK

yanıt0
yanıt0
enteresan41:

adamın yaptıgı reflek guzelde o ayna o kadar buyutulecek ve oldurecek kadar buyuk degıl. . belkı kafası kanardı felan fısman

1
16
yanıtYanıtla
Berduş:

Farketmez büyüklüğü sonuçta farkında olup müdahale yapmış dolapta olsa sonuçta yetişmiş.. bı alkışı hakediyor

yanıt0
yanıt0
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title