Haberler

Yıllar önce işlenen cinayetin şüphelisi, kısıtlamada yakayı ele verdi

Güncelleme:

Karaman'da 8 yıl önce işlenen bir cinayetin şüphelisi olarak hakkında yakalama kararı olan şahıs, sokağa çıkma kısıtlamasında polis ekiplerince yakalandı. Şüpheliye ayrıca kısıtlamayı ihlal ettiği için de 3 bin 150 TL para cezası uygulandı.

Karaman Asayiş Şube Müdürlüğü Yıldırım Ekipler Amirliği'ne bağlı polisler, Mansur Dede Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle denetim yaptığı sırada Abdullah K'yı durdurdu.

8 YIL ÖNCE İŞLENEN CİNAYET NEDENİYLE ARANIYORMUŞ

Yapılan kimlik kontrolünde 8 yıl önce işlenen bir cinayetin şüphelisi olarak Abdullah K. hakkında yakalama kararı bulunduğu belirlendi. Bunun üzerine gözaltına alınan Abdullah K, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Asayiş Şubesi Müdürlüğü'ne götürüldü. Abdullah K. hakkında ayrıca kısıtlamayı ihlal ettiği için de 3 bin 150 TL para cezası uygulandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karaman Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (19)

AYNN:

Düşünsenize demekki bunun gibi birsürü SUÇLU yani KATİLLER var aramızda dolaşan ''''ARANMAYIPDA'''' bulunamayan nasıl olsa tesadüf olur yakalarız. . .

37
6
yanıtYanıtla
Delibal:

Cinayet zanlısını yanlışlıkla yakalamışlar. 8 senedir napiyordunuz acaba.

30
5
yanıtYanıtla
gege:

Şimdi yakalanır arka kapıdan salınır hangı suclu xcezasını cekiyor acaaip bir ülke olduk meksikaya gidiyordu suclular ortadoğunun suclularıda bizde yaşasın ülke

yanıt8
yanıt1
Yaw he he:

Biraz da gezseydi yaw 8 sene az değil mi ?

30
5
yanıtYanıtla
Şakir:

Yav nerde aramışlar bunu nezarethanede filan mı

22
8
yanıtYanıtla
yarbay:

8 yıl serbest gezmiş biraz erkekn yakalanmış

27
3
yanıtYanıtla
vay:

vay Anam vay , cinayet şüphelisi 8 sene sonra yakalanabiliyor :(

20
3
yanıtYanıtla
AFAROZ:

DÜŞÜNSENİZE KORONA İLLETİ ÇIKMASA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLMASA ADAM HALEN ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA DOLAŞACAKMIŞ. .

19
0
yanıtYanıtla
Leylim Ley:

Cezayı da para cezasınıda tarım açık cezaevinde calı?arak öder maşaallah. Devlet her imkanı saglami? yarın adli kontrol ?artıyla serbest.

14
2
yanıtYanıtla
YALANMI:

avrupanin kiskandigi yeni türkiyede hayatimiz tesadüf oldu sokaklarda güven kalmadi pompali coluk cocuga kadar düstü tv kanallari siddete uyusturucuya mafia ve sokak eskiyalarina suc örgütüne silahlanmaya tesvik ediyor adalet sistemi cökmüs suca meyilli olanlar intikam pesinde olanlar gaspcilar hirsizlar torbacilar insan canina kast edenler silahli saldirganlar defalarca ayni sucu islemis sabikalilar tekrar sokaga saliniyor artik ne evlerimiz nede sokaklar güvenli ,

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title