Haberler

İlçe halkı diken üstünde! Sivas'taki vakaların yüzde 70'i Şarkışla'da görüldü

Güncelleme:

Gelen son dakika haberlerine göre Sivas'taki Kovid-19 vakalarının yüzde 70'ı Şarkışla ilçesinde görüldü. Vaka sayısındaki hızlı artış ve kulaktan kulağa yayılan asılsız iddialar ilçe halkında büyük paniğe neden oldu.

Kovid-19 saygın sürecinin başarılı yürütüldüğü iller arasında yer alan Sivas'ta son günlerde artan vakalar tedirginliğe neden oldu. İl genelinde vaka sayısı 50'yi geçerken vakaların yüzde 70'i Şarkışla ilçesinde tespit edildi. Her geçen gün vaka sayısının artması ve abartılı dedikodular ilçe halkını tedirgin etti.

İLÇE HALKI ENDİŞELİ

Sokaklar ve parklar boş kaldı. Şarkışlalıların sosyal mesafe ve maske kuralına riayet ettikleri görüldü. Şarkışlalılar, pozitif vaka sayısındaki artışın kendilerini endişelendirdiğini belirterek, alınan tedbirlere ve kurallara uyduklarını dile getirdi.

BİR BANKA VE MARKET KAPATILDI

Geçtiğimiz günlerde Kovid-19 tedbirleri kapsamında ilçede bir banka şubesi ve bir market kapatılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Şarkışla Sivas 3. Sayfa Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (7)

ENDİŞELİ VATANDAŞ:

TEDBİR ALMAZSANIZ BÖYLE DİKEN ÜSTÜNDE OLURSUNUZ İŞTE

11
2
yanıtYanıtla
eser:

Ne diyoruz hep birlikte: Şarkışlaya düşürmesin oy, Allah sevdiği kulunu

2
6
yanıtYanıtla
serkan:

cahil millet maske takmaz sosyal mefafeye uymazlar birde gizli dügün taziye yaparlar hasta oluncada panik içerisinde hastaneye koşarlar angut bunlar kurala uymazsan nalları dikersin

7
1
yanıtYanıtla
Hakan:

Devlet elinden geleni yaptı. Birazda millet olarak kurallara uymada daha çok hassas olmalıyız. Çevreme baktığım zaman corona virüs salgını yokmuş gibi rahat herkes.

3
2
yanıtYanıtla
einmann:

parka gelin de oturalım; yasak yok iken parklarda bundan daha az insan bulunuyordu, şimdi virüs var ya sanki parklar arındırıyor

1
0
yanıtYanıtla
Halil ibrahim:

Rabbimin dedigi olur

0
0
yanıtYanıtla
Gurbuz cetinkaya:

Artik eskisi gibi bir hayat olmaycagi goruluyor goylere donen arkdslarla konusyoruz herged dedirgin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title