Haberler

Erbakan'ın yol arkadaşı Derviş Yıldırım, namaz kıldığı sırada hayatını kaybetti! Vefat anı güvenlik kamerasına yansıdı

Güncelleme:

Milli Görüş camiasının önde gelen isimlerinden olan Derviş Yıldırım, Bayburt'ta camide namaz kıldığı sırada kalp rahatsızlığı sonucu hayatını kaybetti.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yıldırım'ın secdede vefat ettiği anların görüntüsü güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Yıldırım'ın son rekatta rahatsızlanıp secdede vefat ettiği görülüyor. Yıldırım'ın cenazesi, memleketi Bayburt'ta son yolculuğuna uğurlandı.

"MEKANI CENNET, MAKAMI ALİ OLSUN"

Saadet Partisi Bayburt Eski İl Başkanı Osman Nuri Temur sosyal medya hesabından, "Teşkilatımızın büyüklerinden, edebiyle, letafetiyle, nezaketiyle bizlere örnek olan, muvahhid bir Müslüman olduğuna şahitlik edeceğimiz adıyla müsemma Derviş Yıldırım amcamız cuma namazını kılarken emanetini teslim etti. RABBİMİZ Merhametiyle muamele buyursun. Mekânı cennet, makamı ali olsun." ifadelerini paylaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Necmettin Erbakan Derviş Yıldırım Sp Güncel Haberler

500

Yorumlar (240)

Benim:

Namaz ve dua için boş vaktim yok.

5
64
yanıtYanıtla
Xyz:

Nasipsizsen yapacak bişey yok.

yanıt4
yanıt0
Hmmm:

Bos vakit e. O bos vakit dedigin vakitleride sana yaradan nasip ediyor. Ateist bile olum aninda o my god diyor. Allah cezalandirmada sabirlidir. Merak etme herkes hak ettigi yere girecek

yanıt4
yanıt0
Sağlıkçı:

Rabbim hayırlı ölüm nasip etsin, rahmeti bol olsun inşallah.Yorumcu BENİM e demek isterim ki, Rabbim yüreğine din ve iman duygusu nasip etsin, nefesini verirken kelime-i şahadet getirenlerden ol inşallah..

yanıt1
yanıt0
Misafir:

Olabilir o senin tercihin. Başkalarına ne.

yanıt9
yanıt1
XXXX:

Namaz müminin mirasıdır.Kafirler namaz kılmak zorunda değildir elbet.

yanıt8
yanıt1
cvp:

ölene kadar hiç olmasın hemi

yanıt4
yanıt0
HOCAX:

Dolu vakitlerinde insanlık için ne yapıyorsun ?

yanıt2
yanıt0
Urfali:

Bize söyleme sende bir gün canini teslim ettiginde sorgu meleklerine söylersin

yanıt3
yanıt0
Cengo:

Vakit yaratmaya çalış güzel kardeşim, Müslümanlık ve İslam bilerek kötü gösteriliyor mutlaka içinde yoldan sapmışlar var ancak onlar okyanusta damla bile değil, namazını kılarsan emin ol kalbine sevgi dolacak, hiç bir kötülük yapmayacaksın sürekli ne iyilik yapabilirim kime ne yardımım dokunabilir diyeceksin.

yanıt1
yanıt0
Tüm 240 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title