Haberler

Son Dakika! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan kaçırılan 15 denizciyle ilgili açıklama: Şu ana kadar korsanlardan bir haber yok

Güncelleme:

Son dakika! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gine Körfezi'nde kaçırılan gemi ve rehin alınan 15 Türk denizciyle ilgili olarak son durumu paylaştı. Bakan, "Gemi şu anda limana yanaştı. Gemide güvenlikle ilgili bir sızma, sıkıntı yok. Korsanlardan ise şu ana kadar bir haber gelmedi" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kameraların karşısına geçerek gazetecilerin sorularını yanıtlayıp gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Çavuşoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

"Vatandaşlarımıza yönelik bir saldırı olmuştur. 15 vatandaşımız şu anda kaçırılmış durumda. Gemi limana yanaştı. Gemide güvenlikle ilgili bir sızma, sıkıntı yok. Korsanlardan şu ana kadar bir haber gelmedi.

YARALININ DURUMU İYİ

Bir vatandaşımız karnından yaralanmıştı, durumu çok iyi. Vefat eden Azerbaycan Türkü kardeşimizin de İslam'a uygun bir şekilde cenaze işlemleri yapıldı. Gabon hükümetine ve yetkililerine teşekkür ediyorum.

"TEMASTA BULUNMADILAR"

Geminin sahibi olan şirket de tüm hazırlıklarını yapmış durumda. Ama henüz korsanlar tarafından ne ailelerine, ne bizlere ne de şirkete ki böyle durumlarda şirkete ulaşırlar ama henüz bir temasta bulunmadılar. Bir görüşme olmadı. Süreci takip ediyoruz"

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (25)

hans:

ayrupa kendi gemilerini silhala koruyan ekip gönderiyor bizimkiler muskayla gidiyor

21
38
yanıtYanıtla
İhan:

İsminden belli ne....

yanıt10
yanıt5
Abdullah:

Mürettebat Türk ama şirketin ingiliz olduğu söyleniyor

yanıt4
yanıt0
Yamyamlar:

O yamyamlarin üstüne elimizde ne varsa topyekün atın bu nedir bir de bu insanlık dışı varlıkları ülkeye alıyoruz yillarca başkaları sömürdü şimdide gelip bizim ülkemizde yaşamaya çalışıyorlar hepsini defedin gitsin nedir bu göçmen sevginiz

28
11
yanıtYanıtla
Yağız:

Abi böyle gemilere profrsyonel ekipler eşlik etmeli böyle koruma hizmeti veren şirketler var neden riske ediliyorki anlamıyorum.

24
0
yanıtYanıtla
patron:

maliyeti daha az

yanıt6
yanıt0
aman ceplerinden para çıkmasın:

ölücü şirketmiş bu şirket sinekten yağ çıkaran cinstenler

yanıt0
yanıt0
Akıllı ol:

Aklınızı başınıza alın orası mezar olur sizlere

16
2
yanıtYanıtla
drone:

Tam bu sırada insan şunu diyor acaba bizim canlı izleme gözlem uydumuz olsa buraları görüntüleyebilsek veya tez zamanda oraya bir drone ulaştırabilsek nereye götürüyorlar takip etsek neyse bunlar çok zor teknoljojiler belki bir gün keşfederiz.

13
2
yanıtYanıtla
Aylin:

Yanilmiyorsam dün okumumuştum, korsanlar 5 milyon dolar istiyor diye?? Yanliş haber miydi

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title