Haberler

Son Dakika: Bakan Koca, "Sert tedbirler gelecek mi?" sorusuna yanıt verdi: Böyle bir niyetimiz yok

Güncelleme:

Son dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Bakan Koca, koronavirüs gündemi ile düzenlediği toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "Sert tedbirler gelecek mi?" sorusuna cevap veren Bakan Koca, "Bu dönemde daha sert tedbirler almak gibi bir tavrımız yok" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 1 Haziran itibariyle başlayan "Kontrollü sosyal hayat" döneminin ardından artan vakalar sonrası merak edilen "Sert tedbirler gelecek mi?" sorusuna yanıt verdi. Daha sert tedbirler almak gibi bir düşüncelerinin olmadığını belirten Bakan Koca, "Aldığımız tedbirlerle vaka sayısı düşmekte" dedi.

"TEDBİRLERE UYUMUMUZ ÇOK ÖNEMLİ"

Bakan Koca, koronavirüs gündemi ile düzenlediği toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin "Sert tedbirler uygulanacak mı?" sorusuna yanıt veren Koca, şu ifadeleri kullandı:

"Bu dönemde ilave daha sert tedbirler almak gibi bir yaklaşımımızın olmadığını ifade etmek isterim. Aldığımız tedbirlerle vaka sayısı düşmekte. Bu yer yer bazı illerimizde sorun olduğumuzda kurullarımız ilçe, mahalle, köy bazında kısıtlama yetkisi almaya sahip. Türkiye'de ilave yasak düşünülmüyor. Ama bizim tedbirlere uyumumuz çok önemli. Mesafe ve maskeyi önümüzdeki aylarda daha yaygın şekilde olmamız gerekiyor. Ayrıca ilave olarak HES kodunu biliyorsunuz. Bütün vakalarımız uygulamada yer alıyor. Pozitif ve temaslıların hareketini engellemek, izolasyonunu mutlaka sağlamaya çalışıyorum"

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fahrettin Koca Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

ff:

OLMALI AMA BÖYLE GİTMEZ.

1
1
yanıtYanıtla
Milli:

Şuurlu olmak lazım yasaklar çözüm degil herkes sorumlu davranmalı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title