Haberler

Ankara'da Korkunç Olay: Metro Durağında Canına Kıydı

Güncelleme:

Ankara'da Kızılay metro durağında, bir kişi intihar etti. İntihar olayının ardından metro seferleri bir süre yapılamadı. Konuyla alakalı henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Ankara'da Kızılay metro durağında, bir kişi intihar etti. Yaşanan olay nedeniyle metro hattı, 20.45'ten itibaren ulaşıma kapatıldı. Yapılan olay yeri inceleme çalışmalarının ardından, metro seferleri normale döndü. Olaya ilişkin, Haberler.com'a konuşan metro çalışanları, yapılan incelemelerin ardından resmi açıklama yapılacağını söyledi.

İNTİHAR EDEN KİŞİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Ankara'da Aşti ile Dikimevi arasında hizmet veren Ankaray'da intihar olayı yaşandı. 32 yaşındaki E. K. adlı şahıs, Ankaray metrosunun Kızılay durağında canına kıydı. Olayın ardından 'teknik arıza' koduyla tüm seferler durduruldu. 20.45'te durdurulan seferler, olay yeri inceleme çalışmalarının ardından yeniden tekrar başladı.

KONUYLA İLGİLİ RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI

Metro durağında yaşanan intihar olayının nedeni, henüz belirsizliğini koruyor.İntihar olayıyla ilgili, henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Metro personelinden edindiğimiz bilgiye göre orta yaşlı bir erkeğin intihar ettiğ, resmi açıklamanın ise güvenlik kamerası incelemesinin ardından yapılacağı aktarıldı.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren Kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor?
500

Yorumlar (95)

Yarınsız:

Milleti intihar ettirecek duruma kadar getirdi bu ülke? Çoğu insanın aklında bu vardır

71
22
yanıtYanıtla
yusuf:

defol git bu ulkeyi sevmiyorsan madem

yanıt4
yanıt35
OSMANİYE:

HAYDİ EŞŞEK CENNETİNE

0
59
yanıtYanıtla
Adam:

cenneti bir hayvan ile bağdaştırmandan daha büyük eşşeklik yok ve ölmüş biri için bu lafı etmen ne kadar insan olduğunu belli ediyor acıyorum sana

yanıt38
yanıt1
OSMANİYE:

İNTİHAR , BİR ÇARE, BİR KURTULUŞ DEĞİL AKSİNE TARİFİ İMKANSIZ AZAPLARA KENDİNİ ATMAK DEMEKTİR. İLMİHAL OKU EVLADIM CAHİLLİĞİNİ ALIR AMA EŞŞEKLİĞİN BAKİ KALIR ONU BAŞTAN SÖYLEYİM

yanıt1
yanıt22
ADAM:

osmaniye ilmihal okuduğun içinmi bu kelimeri yazdın eşşekliğin baki kaldığının en güzel örneğisin ölene rahmet ailesine sabırlar diliyorum

yanıt14
yanıt0
zeynep:

çok işçi işten çıkarıldı. benim eşimde işsiz . ama hiç birşey onun kadar değerli değil. canı sağolsun . eğer ondan dolayı olmuşsa çok üzülürüm. maalesef ülkede çok çok büyük kriz var insanlar hep işten atıldı. çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.

54
3
yanıtYanıtla
ZEYNEP:

KESİNLİKLE KEZBAN HNM ALLAH BÜYÜKTÜR. RABBİM AİLESİNE DE SABIRLAR VERSİN :(

yanıt0
yanıt0
makinist:

allah rahmet eylesin . metronun trenin önünde intihar edeceğine. köprüden filan atlasanız olmazmı . kaç kişi madur oldu. . . . . . .

4
50
yanıtYanıtla
ADAM:

ülkede ne mal insanlar var Allah ıslah etsin sizi senin canından biri bunu yapsa aynı şeyi söylermiydin be yazıklar olsun size

yanıt19
yanıt2
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title