Haberler

Bir evden çanta çalan hırsız, sokak ortasında vurulmuş halde bulundu

Güncelleme:

Adana'da bir şahıs, hırsızlık için girdiği evin sahibinin çığlık atması üzerine evdeki çantayı çalıp kaçtı. Çantayla birlikte evden kaçan hırsız, sokak ortasında sırtından tabanca ile vuruldu. İhbar üzerine olay yerine yerine gelen ekipler, şahsı yerde yaralı halde buldu. Tedavi için hastaneye kaldırılan hırsızın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesi'nde yerde yatan yaralı şahıs ihbarı geldi. Bölgeye gelen polis ekipleri Ömer K. isimli şahsın sırtından tabanca ile yaralandığını tespit etti. Yaralı sağlık ekiplerince Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Ömer K'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

EV SAHİBİNİN ÇIĞLIĞI YAKALATTI

Polis olay yerinde yaptığı incelemede, Ömer K.'ın Suriye uyruklu Ahmet El Hüseyin'in evine girdiğini belirledi. Ahmet El Hüseyin'in karısının çığlık atması sonucunda Ömer K. kaçmaya başladığı daha sonra tabanca ile vurulduğu öğrenildi. Ömer K.'yı vuran kişi ise kaçmayı başardı

Polis Ömer K.'yı yaralayan kişinin kimliğini tespit etme çalışmalarına devam ederken, Ömer K'nın hırsızlık ve yağma suçlarından 16 tane sabıka kaydı olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (17)

kendi suçu değil:

16 sabıkası olması kendi suçu değil. Serbest kalmasını sağlayan düzenlemeleri yapanların suçu.

11
1
yanıtYanıtla
atcan:

17 inci işinde vurularak öldürüldü diye haber yapılmalıydı.

8
0
yanıtYanıtla
ADIVAR..:

Su testisi kırılmış. . .

8
0
yanıtYanıtla
ALİ VELİ DELİ:

Kafasına sıkacaktı ki hiç olmazsa Dünya bir pislikten kurtulsun . . . .

7
0
yanıtYanıtla
adanalı:

yapanın vuranın eline sağlık. bir pislik daha geçmişlerinin yanına kavuşur inşallah. suç makinası 16 tane sabıka kaydı varmış oha bee. çok iyi olmuş,

7
0
yanıtYanıtla
EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİR:

Bu''HARAMİYİ''vuran ADAMI bulup ödüllendirmek lazım. HARAMİNİN 16 kaydı varmış bunlar daha bilinenler ya bilinmeyenlerden ne haber.

5
0
yanıtYanıtla
serkan:

işte gerçek adalet bu.

3
0
yanıtYanıtla
ref:

iş bulun calışsın adam hırsızlık yapacak elbette neryapsın ya

0
2
yanıtYanıtla
GARIBAN:

ölmemişki

2
0
yanıtYanıtla
adalet bu:

kim ne suc işlemiş ise bilerek kasten adam ölduren bilerek kasten hirsizlik yapan yani kisas a kisas olmasi gerek hirsizlik yapan elin kesilmesi gerek tecavüz edene tecavuzbettirmek gerek bilerek kasten adam ölduren idam edilse 6 ayda Tr de suc orani diye bi sey kalmaz

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title