Haberler

Son Assolist Muazzez Abacı!

Assolist Tartışmasına Son Noktayı Dobra Dobra'ya Katılan Sacit Aslan Koydu ve 'Son Assolist Muazzez Abacı'dır' Dedi!

ASSOLİST TARTIŞMASINA SON NOKTAYI DOBRA DOBRA'YA KATILAN SACİT ASLAN KOYDU VE 'SON ASSOLİST MUAZZEZ ABACI'DIR' DEDİ!

Fox televizyonu ekranlarında haftaiçi her sabah yayınlanan, Cenk Eren ve Şenay Düdek'in sunduğu DOBRA DOBRA programına bir dönem gazinoların vazgeçilmezlerinden olan Mustafa Sağyaşar, Şükran Ay ve Gazinocular kralı Fahrettin Aslanın oğlu Sacit Aslan konuk oldu.

Kimler papağan şarkıcı?

Konuklardan Mustafa Sağyaşar, 'Alaturkayı layıkıyla söylemeyen şarkıcı assolist olamaz.' aıklamasının ardından alevlenen konuşmalarda gündeme bir de 'Papağan Şarkıcılar' damgasını vurdu. Mustafa Sağyaşar ortaya attı bu tanımlama ile, sadece papağan gibi duyduğunu söyleyen, şarkıya duygusunu

katmayan şarkıcıları kastettiğini söyledi ama isim vermekten kaındı.

Sahnelerin unutulmaz isimlerinden Zeki Müren ile de ilginç bir iddia ortaya atan Mustafa Sağyaşar, 'Zeki Mürenin unutulmaz besteleri kendine ait değildir. Büyük kısmını ükrü Tunar yapmştır. Hatta bunu bir konserim sırasında rahmetlinin avukatı da teyid etmiştir.' açıklamasında bulundu. Bu konuyla ilgili olarak Şükran Ay da bir başka açıklamasıyla Sevim Şengül'e ait 'Mehtaplı Gecceler' şarkısının sahibinin de Suat Sayın olduğunu açıkladı.

Ne Gülben Ergen, ne Seren Serengil, ne Sibel Can, ne de Hülya Avşar assolist olamaz!

Sacit Aslan'ın da son günlerde assolistlikle ilgili aıklamalar yapan Ebru Gündeş ve Sibel Can için de zehir zembelek aıklamaları oldu. 'Ebru gündeş kati surette assolist değildir, Sibel Can da Gündeş'ten bir kademe daha yakındır. Benim için ne Gülben Ergen, ne Seren Serengil, ne Sibel Can ne de Hülya Avşar assolist olamaz. Son assolist bana göre Muazzez Abacı'dır.' dedi. Böylece Dobra Dobra bu tartşmada da gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarla assolist dosyasına son noktayı koymuş oldu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title