Haberler

Söke İkinci Spor Salonu Hizmete Girdi

Hilmi Fırat Anadolu Lisesi Bahçesine yaptırılan Kapalı Spor Salonu Kaymakam Mehmet Demirezer’in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Hilmi Fırat Anadolu Lisesi Bahçesine yaptırılan Kapalı Spor Salonu Kaymakam Mehmet Demirezer'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Söke'de yıllardır tek spor salonu bulunması nedeniyle salon sporlarında gerek karşılaşma takvimlerinde gerekse antrenmanlarda ciddi sorun yaşanılmasına sonunda çözüm geldi. Geçtiğimiz dönem Sökeli İl Genel Meclisi üyelerin önerisi ile yapımı gündeme gelen, Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Özel İdareden gelen ödeneklerle toplam 680 Bin Liraya mal olan Salon gerçekleşen törenle hizmete girdi.

Yeni Spor Salonunun açılışında konuşan Kaymakam Mehmet Demirezer salonun yapımında öncü olan dönemin il genel meclisi üyelerine ve yüklenici firmaya teşekkür ederek; "Sökemizin böyle bir salon ihtiyaçtı. Yeni Eğitim öğretim yılına öğrencilerimiz salon sporlarında daha rahat ve mekan sorunu yaşamadan yapabileceklerini umuyorum. Son dönemlerde Söke'nin salon sporlarında başarı çıtasının yükselmesi gururumuz olurken, yeni bir ikinci salona da kavuşmamız ile bu başarı çıtasının daha da yukarılara çıkacağını düşünüyorum. Sökemize hayırlı olsun" dedi.

Söke HFA Lisesi Bahçesine yapılan spor salonunun açılışına ilçe kaymakamı Mehmet Demirezer, Emniyet Müdürü Aydın Düzalan'ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi, önceki dönem İl Genel Meclisi Üyesi Kazım Er, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turan Günen, okul ve daire müdürleri katılırken, açılış sonrası Ege Gelişim Kız Voleybol takımı gösteri amaçlı salonda maç yaptı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Mehmet Demirezer Aydın Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title