Haberler

Söke Belediyesi İki Büyük Hizmeti Törenle Açacak

Söke Belediyesi iki açılışa hazırlanıyor.

Söke Belediyesi iki açılışa hazırlanıyor. Söke Belediyesi tarafından Güllübahçe mahallesine yapılan mesire alanı ve Bağarası kapalı pazaryeri gerçekleşecek törenlerle açılacak.

Güllübahçe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve adeta botanik bir bahçeyi andıran mesire alanı açılışı 13 Ekim Cuma günü saat 18.30'da gerçekleştirilecek. Güllübahçe Mahallesi Turunçlar mevkiinde bulunan mesire alanı açılışında TRT THM sanatçısı Selcen Kökçen Şahin sahne alacak.

Diğer bir açılış coşkusu ise Bağarası Mahallesi'nde yaşanacak. Bağarası Mahallesi'nde yılların hasretini bitiren çalışma olan kapalı pazaryerinin tamamlanmasının ardından sıra açılışa geldi. Sadece Bağarası değil, çevresinde bulunan çok sayıda mahalleye de hizmet veren kapalı pazaryerinin açılış töreni 16 Ekim Pazartesi günü saat 18.30'da yapılacak. Bu açılış töreninde de TRT THM Sanatçısı Saime Cantürk sahne alacak. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Söke Belediyesi Güllübahçe Bağarası Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title