Haberler

"Eşim hamile, borç para arıyorum" diye bağırıp yardım dilenmişti! İnsanları dolandırdığı ortaya çıktı

Güncelleme:

Esenler'de sokakta "Eşim hamile, borç para arıyorum" diye bağırarak yardım dilenen ve sosyal medyada bir anda gündem olan kişinin, farklı ilçelerde de bu yolla dilencilik yaptığı ve insanları kandırarak yardım istediği ortaya çıktı. Öte yandan şahsın, sosyal medya hesabında içki masasında alem yaptığı anlara ait fotoğrafı da görüldü.

Esenler'de sokakta "Karım hamile, sabahtan beri borç para arıyorum, yardım edin, Kur'an çarpsın geri öderim" diye bağırarak dilenen M.K. sosyal medyada gündem olmuştu. M.K'nin isyanını çok sayıda sosyal medya kullanıcısı paylaştı ve yardım çağrısında bulundu. Ancak M.K'nin yardım isteği de, isyanı da sahte çıktı.

BELEDİYE BAŞKANI'NIN YARDIM İSTEĞİNİ CEVAPSIZ BIRAKMIŞTI

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, M.K'ye ulaştıklarını ve bilgilerini kendileriyle paylaşmadığını ve şahsın Esenler'de oturmadığını, attığı bir tweet ile duyurdu. Göksu, "Sosyal medyada paylaşılan videodaki kişiye ulaştık. Şahıs Esenler'de oturmadığını ifade etti. Nerede oturduğunun önemli olmadığını ve her şartta yardım edeceğimizi söylememize rağmen adresini vermekten imtina etti. Konunun her açıdan takipçisi olacağımızın bilinmesini isterim" ifadelerini kullandı.

FARKLI İLÇELERDE AYNI YOLLA PARA DİLENİYOR

Edinilen bilgiye göre M.K'nin eşi hamile değil ve eşinden ayrı. Çevresindekilere Ümraniye'de oturduğu bilgisini vermiş ancak adresi yalan ve bu yolla farklı ilçelerde de dilencilik yaparak para topluyor.

'Eşim hamile, borç para arıyorum' diye bağırıp yardım dilenmişti! İnsanları dolandırdığı ortaya çıktı

İÇKİ MASASINDA FOTOĞRAFLARI ÇIKTI

M.K'nin Gazi Mahallesi'nde de aynı acıtasyonu yaptığı video görüntüleri ve insanlardan para yardımı istemesine rağmen sosyal medya hesaplarında içki masaları paylaştığı ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Esenler Haberler

Bakmadan Geçme

Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli? Define faciası! İznik define olayı ne? Define ararken kaç kişi hayatını kaybetti? Lille - Aston Villa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Lille - Aston Villa maçı CANLI İZLE! Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim?
500

Yorumlar (9)

asd:

suratını paylaşında millet görsün kim olduğunu böyle insanların ifşa edilmesi şarttır ibret içina

8
1
yanıtYanıtla
Murat:

Zıkkımın olsun

8
1
yanıtYanıtla
Polat:

Dilencilere acimayin, para vermeyin, inanmayın

8
0
yanıtYanıtla
1907:

ZIKKIM ZEHİR OLSUN ADİ MAHLUK

3
1
yanıtYanıtla
Zehra:

inanmadiydik zaten. O topladigi paralari nelere harcadigi belli.

3
0
yanıtYanıtla
Ramazan:

Bugün Bağcılar meydandaydi bu

3
0
yanıtYanıtla
ADA:

Pislik kuran çarpsın seni

2
0
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Malum belediye hemen kulup bulmuş tabiki belediye yalancı

0
2
yanıtYanıtla
f:

milet kudurdu

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title