Haberler

Sokağa çıkma kısıtlamasında yakalanan alkollü 2 sürücüye ceza

Güncelleme:

Sokağa çıkma kısıtlamasında yakalanan alkollü 2 sürücüye ceza KARABÜK'te sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı saatlerde, polisin 'dur' ikazına uymayan alkollü sürücü ile alkol ölçümü yaptırmak istemeyen sürücüye toplam 8 bin 556 TL para cezası kesildi.

Sokağa çıkma kısıtlamasında yakalanan alkollü 2 sürücüye ceza
KARABÜK'te sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı saatlerde, polisin 'dur' ikazına uymayan alkollü sürücü ile alkol ölçümü yaptırmak istemeyen sürücüye toplam 8 bin 556 TL para cezası kesildi.
Karabük'te sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle denetim yapan polis ekipleri, kent merkezinde Gökhan S. idaresindeki 78 SS 446 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü kaçmaya başladı. Polis tarafından takip edilen araç, kovalamanın ardından Şirinevler Mahallesi'nde durduruldu. Polis tarafından yapılan kontrolde 2.00 promil alkollü olduğu tespit edilen Gökhan S.'ye, alkollü araç kullanmak ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten idari para cezası verildi. Gökhan S., ifadesi alınması için karakola götürüldü.
Polisin, Kayabaşı Mahallesi girişinde yaptığı uygulamada ise İbrahim O.'nun kullandığı 34 RV 1793 plakalı araç durduruldu. Alkollü olduğu anlaşılan sürücü, ekiplere kimlik göstermedi ve alkol ölçümü yaptırmak istemedi. Olay yerinde çekim yapan gazetecilere de tepki gösteren sürücü, önce alkol ölçümü için Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne daha sonra da ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
2 sürücüye alkollü araç kullanmak ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmek suçlarından toplam 8 bin 556 TL para cezası uygulandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karabük Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title