Haberler

Uçuş Planı filmi konusu nedir? Uçuş Planı filmi oyuncuları kimler! Uçuş Planı filmine ilişkin detaylar

Güncelleme:

2005 yılında vizyona giren filmin yönetmenliğini Robert Schwentke yaparken senaristliğini Billy Ray ve Terry Hayes üstlenmektedir. Başrollerinde Jodie Foster, Michael Irby, Assaf Cohen gibi isimlerin yer aldığı gerilim - aksiyon türündeki bir yapımdır. Film bu akşam televizyonda Star TV ekranlarında yayınlandı. Fil ile ilgili detayları izler için derledik. Uçuş Planı filmi konusu nedir? Uçuş Planı filmi oyuncuları kimler! Uçuş Planı filmine ilişkin detaylar

Uçuş Planı filmi bu akşam Star TV ekranlarında yayınlandı. Amerikan yapımı aksiyon-gerilim türündeki filmin başrolünde Jodie Foster yer alıyor. Peki Uçuş Planı filmi konusu nedir? Uçuş Planı filmi oyuncuları kimler! Uçuş Planı filmine ilişkin detaylar haberimizde.

UÇUŞ PLANI FİLMİ KONUSU NEDİR?

Eşinin ölümünden sonra zor günler geçiren Kyle Pratt kızı ile beraber bir yolculuğa çıkar. Son derece modern bir jet uçakta geçen bu yolculuk sırasında küçük kızı aniden kaybolur. Çıldırma noktasına gelen kadın kızını hiç bir yerde bulamaz. Üstelik hosteslerden bazıları seyahati boyunca yalnız olduğunu ve uçak listesinde kızının adına benzer bir kayıt olmadığını söylerler.

Kyle gerçekten aklını mı kaçırmaktadır yoksa uçaktaki herkesin dahil olduğu bir komplo ile karşı karşıya mıdır? Genç kadının cevaplaması gereken kocaman bir soru işareti bütün gizemiyle onu beklemektedir.

UÇUŞ PLANI FİLMİ OYUNCULARI VE KADROSU

Yönetmen: Robert Schwentke

Oyuncular: Jodie Foster, Peter Sarsgaard, Sean Bean, Kate Beahan, Michael Irby

Tür: Aksiyon, Gerilim

Yapım Yılı: 2005 (98 dk)

Vizyon Tarihi: 11 Kasım 2005 Cuma

Senaryo: Peter A. Dowling, Billy Ray

İbrahim Çelik
Haberler.com - Gündem

Star Tv Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title