Haberler

Sığ zıt anlamlısı nedir? Sığ kelimesinin zıt anlamlısı hangi kelimelerdir?

Güncelleme:

Sığ zıt anlamlısı, Türkçede sık kullanılmakta olan bir kelime olması nedeniyle merak edilmekte olan konular arasında bulunuyor ve internet üzerinde Sığ zıt anlamlısı nedir? şeklinde araştırılıyor. Bu haberimizde Sığ zıt anlamlısı nedir? sorusunu yanıtladık ve Sığ zıt anlamlısının cümle içinde kullanımına örnekler verdik.

Sığ kelimesi Türkçede birden fazla anlama gelebilir. Bu nedenle sığ kelimesine ilişkin olarak eş anlamlıları ve Sığ zıt anlamlısı nedir? Sorusu ile zıt anlamlıları araştırılıyor. Bu haberimiz içerisinde sığ kelimesinin zıt anlamlılarını ele aldık ve sığ zıt anlamlısının cümle içinde kullanımları ve diğer detaylar haberimizde! Peki, Sığ zıt anlamlısı nedir? Sığ kelimesinin zıt anlamlısı hangi kelimelerdir?

SIĞ ZIT ANLAMLISI NEDİR?

Sığ kelimesinin zıt anlamlısı "Derin" kelimesidir. Sığ kelimesi birden fazla anlamda kullanıldığı için aynı zamanda "Kapsamlı, Geniş" gibi kelimeler de sığ kelimesinin zıt anlamlısı olarak sayılabilir. Sığ kelimes, temelde derin olmayan anlamına gelmektedir. Türkçede kelimelerin zıt anlamları hakkında bilgi sahibi olmak, dili ustaca kullanmak ve hâkim olmak iletişimin en önemli hususlarından bir tanesidir. Dili zenginleştirmek için kelimelerin eş anlamlarını ve zıt anlamlarını öğrenmek de oldukça önemlidir.

SIĞ KELİMESİNİN ZIT ANLAMLISININ CÜMLE İÇİNDE KULLANIMI

Derin, okyanusun altındaki gizemli canlılara hayranlık duyuyordu.

Bu konu çok derin ve karmaşık, üzerinde uzun uzun düşünmek gerekir.

Derin bir nefes al ve sakin ol, her şey yoluna girecek.

Bu kuyu ne kadar derin acaba? Aşağıya bakınca hiçbir şey göremiyorum.

Derin'in doğum günü için ona ne hediye aldın?

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Gündem Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title