Haberler

Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi oyuncuları kim? Sen Kiminle Dans Ediyorsun konusu, oyuncuları ve Sen Kiminle Dans Ediyorsun özeti!

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Sen Kiminle Dans Ediyorsun konusu, özeti ve Sen Kiminle Dans Ediyorsun oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmini izleyecek olanların merak ettiği Sen Kiminle Dans Ediyorsun konusu nedir, Sen Kiminle Dans Ediyorsun oyuncuları kimler ve Sen Kiminle Dans Ediyorsun özeti gibi konuları inceliyoruz.

SEN KİMİNLE DANS EDİYORSUN FİLMİ KONUSU NEDİR?

Annesiyle babasının vefatından sonra bir türlü toparlanamayan, hayata dair sorunları olan Aysel, yaşadığı bunalımlı günlerinden kurtulmak için kendini dansa verir. Dans ile hayata geri tutunan Aysel, 'Şengül Dans Okulu'na dahil olarak yeni bir hayata merhaba der.

Burak Aksak'ın yazıp yönettiği filmin başrollerinde Binnur Kaya, Demet Özdemir ve Uraz Kaygılaroğlu yer alıyor.

SEN KİMİNLE DANS EDİYORSUN FİLMİ OYUNCULARI VE KADROSU

Yönetmen : Burak Aksak

Oyuncular : Uraz Kaygılaroğlu, Demet Özdemir, Binnur Kaya, Nergis Öztürk, Okan Çabalar

Tür : Aile, Komedi

Yapım Yılı: 2017 (110 dk)

Vizyon Tarihi : 15 Haziran 2018 Cuma

Senaryo : Burak Aksak

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Demet Özdemir Binnur Kaya Burak Aksak Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title