Haberler

Nilay Deniz kimdir? Kahraman Babam Yonca kimdir? Nilay Deniz kaç yaşında, nereli? Nilay Deniz biyografisi nedir?

Güncelleme:

'Kahraman Babam' dizisi 14 Haziran Pazartesi (bu akşam) akşamı Show Tv ekranlarında yayın dönemine başlıyor. Başrollerinde Nilay Deniz oynuyor. Peki, Nilay Deniz kimdir? Kahraman Babam Yonca kimdir? Nilay Deniz kaç yaşında, nereli? Nilay Deniz mesleği nedir? Nilay Deniz hayatı ve biyografisi nedir?

' Kahraman Babam' dizisi 14 Haziran Pazartesi (bu akşam) akşamı Show Tv ekranlarında yayın dönemine başlıyor. Başrollerinde Nilay Deniz oynuyor. Peki, Nilay Deniz kimdir? Kahraman Babam Yonca kimdir? Nilay Deniz kaç yaşında, nereli? Nilay Deniz mesleği nedir? Nilay Deniz hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde…

NİLAY DENİZ KİMDİR?

Nilay Deniz, (d. 3 Mayıs 1993, Aydın), Türk oyuncu, model ve manken.

Nilay Deniz,[1] 1993 yılında Aydın'da doğdu.[2] Oyunculuk eğitimi alan [3] Nilay Deniz, Behzat Ç. dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Ah Neriman, Güneşi Beklerken, 20 Dakika, Mor Menekşeler ve Hayata Beş Kala dizilerinde de rol aldı.

Aşk Yeniden dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakalayan[özgün araştırma?] genç oyuncu; Bir süre Ateşböceği dizisinde başrol olup "Aslı" karakterini canlandırmıştır. Daha Sonra Kalk Gidelim dizisinde bir süre "Nehir" Karakterini canlandırdı. Son olarak 2020 yılında Kanal D'de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde "Yasemin" karakterini canlandırmıştır.

FİLMOGRAFİSİ

Kahraman Babam

Çatı Katı Aşk

Kalk Gidelim

Ateşböceği

Dayan Yüreğim

Aşk Yeniden

Ah Neriman

Güneşi Beklerken

Hayata Beş Kala

Mor Menekşeler

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kahraman Babam Nilay Deniz Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title