Haberler

KANAL 7 2023 Seçim programı Sunucusu Mehmet Acet kimdir? KANAL 7 Cumhurbaşkanlığı seçimi Sunucusu Mehmet Acet kimdir, hangi partilidir?

Güncelleme:

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken ekranları başında yayınları izleyenler KANAL 7 2023 Seçim programı Sunucusu kim merak etti. Peki, KANAL 7 Cumhurbaşkanlığı seçimi Sunucusu Mehmet Acet kimdir?

Cumhurbaşkanlığı seçimi tüm ülkede yakından takip ediliyor. KANAL 7 ekranlarından seçimi takip edenler KANAL 7 2023 Seçim programı Sunucusu kim? KANAL 7 Cumhurbaşkanlığı seçimi Sunucusu Mehmet Acet kimdir gibi soruların yanıtını araştırıyor.

KANAL 7 2023 SEÇİM PROGRAMI SUNUCUSU MEHMET ACET KİMDİR?

Doğum tarihi: 1976 (47 yıl yaşında)

Eğitim: Marmara Üniversitesi

1976 yılında dünyaya gelen Mehmet Acet, Taşkentlidir. İlk ve orta öğrenimini de burada tamamladı. İstanbul Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olduktan sonra 1995 yılında TRT'de stajını yaparak kariyerine ilk adımı attı. Sonrasında pek çok kanalda kariyerine devam etti.

1999 yılında Kosova' dan savaş görüntülerini dünyaya geçen ilk gazeteci olarak ismini duyurdu. Daha sonra keskin bir dönüş yaparak diplomasi ve AB haberleri üzerinde yoğunlaştı. Gazetecilik, yazar ve sunuculuk görevlerinde bulundu. Ayrıca, siyeset üzerine programlar yapmaya ve gazetede yazmaya devam etmekte.

Evli ve 2 çocuk babası'dır. Mehmet Acet aslen Konya Taşkent'lidir. İyi derecede İngilizce bilmekte.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Cumhurbaşkanlığı Seçimi Kanal 7 Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title