Haberler

Gelinim Mutfakta sunucusu kim oldu? Bu hafta Gelinim Mutfakta kim sunuyor?

Güncelleme:

Demet Akalın'nın sunumu ile sezona başlayan Gelinim Mutfakta ardı ardına sunucu değişikliği yapıldı ve son olarak yeni sunucu ile ekrana geldi. Peki, Gelinim Mutfakta sunucusu kim? Gelinim Mutfakta sunucusu Songül Karlı kimdir?

Gelinim Mutfakta programı bir süredir sunucu değişiklikleri ile gündem oluyordu. Son olarak yeni sunucusu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta'nın sunucusunun kim olduğu merak edildi. Peki, Gelinim Mutfakta sunucusu Songül Karlı kimdir? Gelinim Mutfakta sunucusu kim oldu?

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU KİM?

Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Songül Karlı oldu.

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU SONGÜL KARLI KİMDİR?

Doğum tarihi: 15 Eylül 1973 (48 yaşında),

Nereli: İstanbul

Boy: 1,67 m

Eşi: Metin Yüncü (e. 2012–2017), Baykal Gümüş (e. 2005–2008)

Çocukları: Efe Furkan Gümüş

Songül Karlı, 15 Eylül 1973 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1991 yılında ilk albümü Derman Sendedir ile müzik piyasasına girdi. Günümüzde müzik yaşamına ara veren sanatçı, 90'larda başladığı televizyon kariyerinde, kısa bir süre de olsa dizilerde oyunculuk deneyimi yaşadı. 2007 yılında Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Songül Karlı İle Cumartesi programını sunduktan sonra, 2008 yılında FOX'ta başlayan ve 2013 yılında sona eren evlendirme programı Su Gibi'yi sanatçı Uğur Arslan ile birlikte sundu. 2016 yılında TV 8'de Songül Karlı ile Evlilik Yolunda adlı programı sundu.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Gelinim Mutfakta Songül Karlı Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title