Haberler

En güzel 29 Ekim mesajları! 2022 En güzel 29 Ekim sözleri! En güzel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sözleri!

Güncelleme:

Her yıl coşku ve sevgi ile kutlanmakta olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında duyguları ve düşünceleri birbirimizle paylaşmak adına birçok farklı yola başvurmaktayız. Bunlardan bir tanesi de En güzel 29 Ekim mesajlarını sevdiklerimiz ile paylaşmak. Sizler için En güzel 29 Ekim mesajlarını haberimize ekledik. İşte En güzel 29 Ekim mesajları! 2022 En güzel 29 Ekim sözleri! En güzel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sözleri!

Birçok kişi 29 Ekim coşkusunu ve sevgisini sevdikleri ile paylaşmak adına En güzel 29 Ekim mesajlarını tercih ediyor. Bu nedenle 29 Ekim tarihi ile birlikte en çok merak edilen konulardan bir tanesi de 2022 En güzel 29 Ekim sözleri oluyor. İnsanlar internet üzerinde 2022 En güzel 29 Ekim sözlerini araştırıyorlar. İşte En güzel 29 Ekim mesajları! 2022 En güzel 29 Ekim sözleri! En güzel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sözleri!

EN GÜZEL 29 EKİM MESAJLARI

- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Nice bayramlara. Cumhuriyet çok güzel, gelsene.

- Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

- Cumhuriyet, yüksek ahlâkî değer ve niteliklere dilenen bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun.

- Büyük Önder Atatürk'ü ve de silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor Cumhuriyet Bayramınızı yürekten en kalbi sevgilerimle kutluyorum. ' 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.

- Cumhuriyet Bayramını kutluyor, herkese esenlikler diliyorum.

- Cumhuriyet Bayramı güne coşku ve mutlulukla uyanmak demektir. Canım ülkem ve milletime nice mutlu, barış dolu, bütünlük içinde 29 Ekimler…

- Cumhuriyet'e sahip çıkmanın onurunu yaşıyor, aziz Türk Milleti'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz.

- Cumhuriyet; fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister. Bu duygularla cumhuriyetinizi tebrik ediyorum.

- Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bugün her yer kırmızı beyaz olsun.

- Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm hemşerilerimizin ve tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

EN GÜZEL 29 EKİM SÖZLERİ

- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun! Ne mutlu Türküm diyene!

- Cumhuriyet, demokratik bir ülkenin bozulmaz simgesidir. Cumhuriyet Bayramınızı en içten duygularımla kutlarım.

- Cumhuriyet'in geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan gurur verici atılım ve başarıları, her türlü zorlu engelin aşılması konusunda bizlere güç vermesi dileğiyle. "Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun"

- Cumhuriyetimizi kuruluş felsefesindeki hedeflere ulaştırmamızın da mümkün olacağını ifade etmek isterim. Bu duygularla, tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Gündem Yaşam Haberler

title