Haberler

Dönence 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13. bölüm fragmanı izle! Dönence yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?

Ekranların beğenilen dizisi Dönence bugün 12. bölümü ile yayınlandı. Bugünkü bölümün ardından yeni bölüm fragmanı çıktı mı merak edildi. Peki, Dönence 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dönence yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır? 13. bölüm fragmanı izle! Dönence 13. bölüm fragmanı ne zaman çıkacak? Fragman Youtube'da var mı? İşte detaylar...

Dönence, D Media imzalı, ilk bölümü 5 Temmuz 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin üstlendiği, senaryosunu Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu'nun kaleme aldığı gençlik, romantik ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Dönence 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dönence yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır? 8. bölüm fragmanı izle!

DÖENCE KONUSU

Üniversiteye gitme planları yapan Gece, bir yandan da tüm yaz boyunca sevgilisi Emir ile müzik yapma hayalleri kurmaktadır. Ancak tüm hayalleri bir süreliğine askıya alınmak zorundadır. Çünkü özel bir çocuk olan kız kardeşi Gülce için İstanbul'un kalabalığı ve gürültüsü giderek daha da başa çıkılması zor bir hal almaya başlamıştır. Sevgilisini ve tüm hayallerini İstanbul'da bırakmak istemeyen Gece, bir anda kendisini ailesiyle birlikte Foça'da bulur. Hayatı bir anda alt üst olan Gece, kardeşinin yazıldığı yelken kulübünde eğitmenlik yapan Özgür ile tanışır. Özgür, anne ve babasını bir yangında kaybettikten sonra Asperger Sendromlu erkek kardeşi Rüzgar'a hayatını adamış yakışıklı bir gençtir. Gece, Özgür'le tanıştıkça hayata daha olgun bir yerden bakmayı, Özgür de Gece'den hayatı ertelememesi gerektiğini öğrenecektir. Ancak bu süreçte Gece'nin sevgilisi Emir'in Foça'ya gelişiyle ikilinin arasında alışması zor duvarlar oluşur. Gece, gerçek aşkın peşinden gitmeye cesaret edebilecek midir? "Dönence" içimizi ısıtacak sıcacık bir gençlik draması…

DÖNENCE 13. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dönence 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Güncel bilgileriçin sayfamızı takip edebilirsiniz.

DÖNENCE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cem'in Gülce, Gece ve Verda'ya yaptığı veda tüm aileyi altüst ediyor. Verda, Cem'in vedası karşısında adeta yıkılıyor. Diğer taraftan İstanbul'a gitme durumu olan Gece'nin vereceği kararı herkes merak ediyor.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

YouTube 3.Sayfa Gündem Magazin Güncel Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title